Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros is beszállt a klímatüntetők bizniszébe

Gréta

2019.09.29. 11:58

Baloldal, anarchia, hisztéria, manipuláció, pénz – többek között ezek Soros hívószavai.

Soros György bevándorláspárti tőzsdespekuláns szervezete, az Open Society Network (OSN) is ott szerepel a támogatók között azon a listán, melyeken olyan hálózatok vannak feltüntetve, amik részt vettek a Globális Klímasztrájk elnevezésű tüntetéshullám propagálásában, szervezésében, és természetesen a finanszírozásában – legalábbis ez derül ki abból a tényfeltáró cikkből, amely a neves Media Research Center elnevezésű kutatóintézet oldalán jelent meg szeptember 26-án. A listán szereplő szervezetek sokak számára ismerősek lehetnek: Amnesty International, Avaaz, Global Greengrants Fund, és még folytathatnánk a sort.

A cikk azt írja: a fentebb sorolt érdekcsoportok 2000 és 2017 között 24 millió 854 ezer 592 dollárt tettek zsebre, ez átszámítva 7,7 milliárd forintot jelent.

Ugyanakkor ne legyenek kétségeink: mióta a baloldal politikai síkra terelte a környezetvédelem (egyébként fontos) tematikáját, minden bizonnyal még több pénz áramlik ezekhez a szavakban erős, tettekben igen gyenge szervezetekhez. Illetve arról se feledkezzünk meg, hogy Soros személyében nem egy filantróp, környezetvédő embert tisztelhetünk, hanem egy tőzsdespekulánst, akinek nem számítanak a környezetvédelmi értékek. Az agg milliárdos a pénzben, a nyereségben érdekelt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére