Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Forisek Ádám

2019.01.21. 18:28

Úgy tûnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tõzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Januárban Izrael közzétett egy listát, amelyen 20 olyan "civil" szervezet szerepel, amely nyíltan Izrael-ellenes bojkottot hirdetett, és amelyeket ezért cserébe kitiltottak az országból. A szervezetek között hat amerikai csoport is szerepel, melyek közül négy nagyobb szervezet Soros Györgyhöz köthető.

Ezek között szerepel többek között az Amerikai Baráti Szolgálat Bizottság (American Friends Service Committee, AFSC), amelyet a Nyílt Társadalom Alapítványok mellett a szintén Soroshoz köthető Tides Foundation nevű baloldali szervezet is támogat. Az AFSC működésének nagy részét az Izrael-ellenes bojkott terjesztése teszi ki, melyet főleg egyetemi kampuszokon és templomokban végez.

Az AFSC emellett szorosan együttműködik a már nevében is beszédes Students for Justice in Palestine (SJP) nevű szervezettel, amely palesztinpárti, Izrael-ellenes megnyilvánulásai miatt szintén a zsidó államból kitiltott NGO-k listáján szerepel.

Kitiltásra került továbbá a radikálisnak számító CODEPINK nevezetű szervezet is. A CODEPINK szintén a Tides Foundation, így Soros György kitartottja, fő profilja a provokatív, baloldali szellemiségű tüntetések szervezése.

Hogy Izrael mennyire Soros bögyében van, azt például azok a kiszivárgott e-mailek bizonyítják, melyek szerint a milliárdos tőzsdespekuláns be akarja feketíteni Izraelt a nemzetközi politikában, többek között azáltal, hogy ellehetetleníti a kétoldalú tárgyalásokat Izrael és az Európai Unió között.

De nemcsak az Európai Unió érintett ebben a mestertervben, hanem az Egyesült Államok is, ahol a szálak az ACLU (Amerikai Polgári Szabadságjogok Uniója) nevű szervezethez vezetnek, amelyet a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok korábban 50 millió dollárral támogatott. Rengeteg vezető demokrata párti politikus hivatkozik az ACLU kutatásaira, amikor Izrael-ellenes bojkott mellett érvelnek.

Soros Györgyhöz fűzik a szálak a hírhedt, szintén Izrael-ellenes Women's Marchot is, amelynek partnerei (köztük például az Amnesty International vagy a Human Rights Watch) Sorostól összesen 246 millió dolláros támogatást kaptak.

Mindebből az látszik, hogy Soros György nem pusztán "filantróp" jótét lélek, hanem egy olyan milliárdos, aki magánemberként csinál külpolitikát. Ehhez pedig minden anyagi erőforrása, valamint kapcsolatrendszere is megvan.

Soros, az antiszemita

Heller Ágnes a modern antiszemitizmusról szóló előadásának leiratában kifejtette, hogy manapság létezik baloldali antiszemitizmus is, amelyet denunciáltak ugyan, de az akkor is tetten érhető az Izrael-ellenességben. Nos, Heller Ágnes álmaiban sem gondolta volna, hogy a saját meghatározása szerint Soros György antiszemita. A izraeli Tablet magazin hasábjain Liel Leibovitz egy hosszú cikkben ecseteli Soros Izrael elleni tetteit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére