Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros-féle migránssimogató szélsõbaloldali szervezettel együtt tüntetett a nizzai merénylõ

Nagy Gábor

2016.08.01. 20:28

A No Borders nevû szélsõbaloldali migránsvédõ szervezet aktivistái körében látható egy most elõkerült videofelvételen Mohamed Lahouaiej Bouhlel.
A No Borders nevű, szélsőbaloldali migránsvédő szervezet aktivistái körében látható egy most előkerült videofelvételen Mohamed Lahouaiej Bouhlel.
A nizzai merénylő az olasz-francia határon felállított táborban látható egy felvételen. A szélsőbaloldali szervezet, a No Borders aktivistái mindenhol ott vannak, ahol összetűzést kell szítani a migránsok és a helyi hatóság között.

Például a francia hatóság szerint Calais-nál is ők provokálták a dulakodásokat; és valószínűleg a magyar-szerb határon is ők hergelték fel a gyülekező bevándorlókat. De az éhségsztrájkoló migránsok a piros sapkájukat, valamint a transzparenseket is a szélsőbaloldali szervezettől kaphatták.

A No Borders azonban nemcsak demonstrálási eszközökkel látja el a migránsokat, hanem honlapján, Facebook-oldalán, valamint nyomtatott útikalauzokban tájékoztatja a bevándorló tömegeket a busz- és kompárakról, a vásárlási lehetőségekről egy-egy határszakaszon, vagy akár a Western Union bankfiókok listájáról, amelyekben ismeretlen eredetű pénzt vehetnek fel – írja a Pesti Srácok.

A No Borders szálai igen magasra vezetnek

A No Borders „furcsa” módon nem tünteti ki jelenlétével sem az Egyesült Államokat, sem a Közel-Keletet. A civil szervezet egyik nagy anyagi támogatója az antinacionalista, szintén Európát célba vevő nem-kormányzati szervezet, a UNITED for Intercultural Action (Egyesülés az interkulturális tevékenységért). Ez szervezte tavaly Németországban a „Welcome Refugees” (Isten hozott menekültek!) programját. A UNITED jelenleg 4000 szervezetet támogat, lobbizva a média, múzeumok és a sport területén. A UNITED fő támogatói között van az Európai Bizottság és Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa.

(Pesti Srácok, 888.hu, Il Giornale)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Portugália – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Portugália – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Portugália – Svájc.

Orbán Viktor: EU-Nyugat-Balkán csúcs

Orbán Viktor: EU-Nyugat-Balkán csúcs

„Ha jól csináljuk, a Balkán lesz az olcsó energia kapuja Európa számára” – fogalmazott a miniszterelnök.

Ukrajna 18 milliárd eurós támogatásáról ma nem volt szavazás

Ukrajna 18 milliárd eurós támogatásáról ma nem volt szavazás

Nem volt ma szavazás Ukrajna 18 milliárd eurós támogatásáról, így a magyar helyreállítási tervről sem lehetett szavazás.

A németek több mint kétharmada spórol a fűtéssel

A németek több mint kétharmada spórol a fűtéssel

A németországi háztartások több mint kétharmada kevesebbet fűt az idén, mint tavaly – mutatta ki egy kedden ismertetett felmérés.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére