Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros elmondta, mit kell tennie az új baloldali spanyol kormánynak: egybõl elkezdték befogadni a migránsokat

Bokor Gábor

2018.07.01. 19:35

Jelentések szerint a milliárdos spekuláns egy titkos találkozón vett részt Pedro Sánchez baloldali spanyol miniszterelnökkel, akivel elsõsorban a migrációról tárgyalt. Mióta a Sánchez vezette baloldali kormány átvette a hatalmat Madridban, sorra fogadják be az illegális bevándorlókat.

Egy hónapja vette át a hatalmat Spanyolországban a baloldali kormány, amit nem a nép választott meg, hanem egy parlamenti szavazás után kerültek hatalomra azt követően, hogy a parlament megvonta a bizalmat az addigi miniszterelnöktől, Mariano Rajoytól.

Ez idő alatt Sánchez már állítólag titkos tárgyalásokat folytatott Soros Györggyel is.  Sajtóbeszámolók szerint Soros szerda este hétkor tartott eligazítást a miniszterelnöknek a 
Moncloa-palotában, a spanyol kormányfő rezidenciáján. 

Az egyeztetés nem került bele a miniszterelnök hivatalos agendájába.

A Breitbart londoni kiadása szerint másfél órán át tartott a tárgyalás, amelyen részt vett Josep Borrell Fontelles, spanyol külügyminiszter is. 

Utat engednek a hajóknak

Pedro Sánchez Brüsszel nagy elégedettségére két hete jelentette be, hogy a nyitott határok híve, ezért utat enged az Aquarius nevű hajónak, mely a Földközi-tengeren portyázva szedi fel fedélzetére a fekete-afrikai migránsokat. Korábban Olaszország és Málta már megtiltotta a hajónak, hogy náluk kössön ki és ott rakja ki az illegális bevándorlókat. 

A szocialista vezető azt is belengette, hogy lebontatja azt a több méter magas falat, mely a két, az afrikai kontinensen lévő spanyol enklávét, Ceutát és Melillát védi a bevándorlóktól. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére