Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros Amerikában is áskálódik

888.hu

2017.08.03. 09:58

Soros Györggyel vállvetve támadják az elnököt a demokraták az Egyesült Államokban.
WASHINGTON, 09:58

Soros Györggyel vállvetve támadják az elnököt a demokraták az Egyesült Államokban.

Demokratákhoz közeli "civil" szervezet alakult a Trump-kormány környezetvédelmi döntései elleni harcra – írja az MTI. Az Amerikai Híd a 21. században nevű civil szervezet hivatalos célja, hogy erőteljes harcot folytasson a Trump-kormányzat környezetvédelmi intézkedései, elsősorban is az Egyesült Államoknak a párizsi klímaegyezményből való kiléptetése ellen.

A demokrata kötődést és a főtámogató, Soros György jelenlétét – aki a tavalyi elnökválasztáson a demokraták elnökjelöltje, Hillary Clinton kampányát 25 millió dollárral segítette – figyelembe véve a valódi cél az, hogy minden létező eszközzel – civilnek hazudva magukat – támadják az elnököt. A módszert itthon is jól ismerjük.

Soros mellett jelentős adományokat ajánlott fel az Amerikai Hídnak Tom Steyer, milliomos kockázatialap-kezelő bankár is, aki a Demokrata Párt szintén bőkezű támogatója. A szervezet honlapot nyitott, aláírásokat gyűjt és reklámhadjáratot is szervez.

A Konzervatív Intézet nevű, republikánus nézeteket, véleményeket közlő portál szerint a globális felmelegedés és általában a környezetvédelem a 2018-ban esedékes, úgynevezett félidős választásokon a demokraták egyik fő kampánytémája lesz, tehát világos, hogy nem a környezetért aggódik a szervezet, pusztán egy újabb, Soros által kitartott politikai gittegylet szervezkedik.

A szervezet vezetője, Jessica Mackler az Axios című portálnak elmondta, hogy az is a célkitűzéseik közé tartozik, hogy minél szélesebb körben megismertessék a közvéleménnyel Donald Trump és kormányzata környezetvédelmi politikájának egészét. Ezt Jessica Mackler veszélyes politikának minősítette. Mint kifejtette, a klímaváltozás nem csupán környezetvédelmi, hanem gazdasági probléma is, tehát rögtön sikerült is elterelnie egy másik mederbe az eredetileg környezetvédelemért aggódó hazafiak célkitűzéseit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére