Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros áll az iowai voksolási kudarc hátterében

888.hu

2020.02.10. 12:55

A milliárdos amerikai tőzsdespekuláns, Soros György támogatásából hozták létre azt az IowaReporter nevű alkalmazást, amely az állami előválasztás kudarcáért felelős, számolt be róla a Tűzfal-csoport. Mi kell ahhoz, hogy egy olyan XXI. századi technológiai fejlettségen álló országban, mint az Amerikai Egyesült Államok, 6 (!) napig tartson az, hogy választási eredményt lehessen hirdetni?! Naná, hogy Soros György!

Mint emlékezetes, az iowai Demokrata Párt múlt heti jelölőgyűlésének választási eredményeit csak a voksolás után csaknem egy héttel tudták közzétenni, mert a szavazásban főszerepet játszó alkalmazás lefagyott, sőt: az applikációt üzemeltető szervereket offline üzemmódba kellett kapcsolni.

A Tűzfal-csoport vette észre, hogy a problémát okozó IowaReporter nevű alkalmazás – amely nem befolyásolja az iowai jelölőgyűlés szavazatainak összegzését, mivel azt papíralapú szavazatokkal és más dokumentumokkal is ellenőrizték – fejlesztésének legfőbb támogatója a nemzetközi Soros-hálózat egyik legrégebben, 1969-ban alapított szerve, a Soros Alapkezelő.

Az alkalmazás kudarca – és ennek a kudarcnak a széles körű figyelme – káoszt teremtett a választás éjszakáján, amelyet spekulációk, összeesküvés-elméletek és politikai küzdelmek követtek

– fogalmazott az üggyel kapcsolatban a blogoldal szerzője.

 

Mint írják : az USA szövetségi nyilvántartásai azt mutatják, hogy Soros György az alkalmazás legnagyobb finanszírozója, mivel az ő alapja adományozott a National Democratic Rediscricting Committee-nak – amelynek vezetője az az Eric Holder, aki Barack Obama volt igazságügy-minisztere volt –, amely kapcsolatba hozható az iowai voksolással is.

Soros 2,6 millió dollárt adományozott a Shadow Inc.-nek, amely létrehozta a jelölőgyűlésen használt alkalmazást

az iowai Demokrata Párt számára, sőt a sikertelen iowai jelölőgyűlés alkalmazás mögött álló társaság legnagyobb adományozója is George Soros, írta egy Twitter-felhasználó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére