Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokkot kapnak a liberálisok: Amerikából dicsérik a magyar kormányt

888.hu

2017.07.24. 13:28

Mike Gonzalez - aki többek között George W. Bush külügyminisztériumának is a tagja volt - a konzervatív Daily Signal nevû lap egy cikkében méltatta a magyar kormányt. Leírja azt is, hogy az Obama-adminisztráció milyen elképesztõ arcátlansággal próbált beleszólni a legmélyebb magyar belügyekbe és kormányzati döntésekbe. Ezek mind egyeztek az akkori magyar balliberális pártok és a Soros György - aki híresen jóban van Obamával - által finanszírozott gittegyletek akaratával.
WASHINGTON, 13:28

Mike Gonzalez – aki többek között George W. Bush külügyminisztériumának is a tagja volt – a konzervatív Daily Signal nevű lap egy cikkében méltatta a magyar kormányt. Leírja azt is, hogy az Obama-adminisztráció milyen elképesztő arcátlansággal próbált beleszólni a legmélyebb magyar belügyekbe és kormányzati döntésekbe. Ezek mind egyeztek az akkori magyar balliberális pártok és a Soros György – aki híresen jóban van Obamával – által finanszírozott gittegyletek akaratával.

Múlt héten látogatott Washingtonba Szijjártó Péter külügyminiszter, az író szerint azért, ha már az EU-val ez nem megy, akkor Magyarország a tengerentúlról szerezzen támogatást azon szuverén jogához, hogy saját maga hozhasson döntéseket és jogszabályokat. Gonzalez szerint Szijjártó megérdemli, hogy figyelmet kapjon, mert az ilyen visszatérés a nemzetállamok –  nem is beszélve szövetségesekről és barátokról – közötti alapvető kapcsolatokhoz ugyancsak radikális eltérés a korábbi kormánytól. Szijjártó Péter külügyminisztériuma elmondta, hogy az Obama-kormány nem tisztelte Budapest önrendelkezési jogát.

A Heritage Foundationnél múlt héten Szijjártó Péter elmesélt egy történetet arról, hogy mi történt, amikor 2014-ben találkozott Victoria Nuland külügyi államtitkárral. Azért vele, mert John Kerry külügyminiszter nem volt hajlandó fogadni őt.

 

A "megbeszélésen" Nuland Szijjártóhoz vágott egy darab papírt egy sornyi követeléssel, amelyeket Magyarországnak teljesítenie kellene ahhoz, hogy az Obama-adminisztráció hivatalosan is fogadja a magyar kormányt.

 

És tudják, mi volt a papírra írva?”

– kérdezte Szijjártó.

Az, hogy hogyan írjuk át az alkotmányt, hogy változtassuk meg a médiatörvényt, a választási jogszabályokat, az egyházakra vonatkozó törvényt és a Legfelsőbb Bíróságra vonatkozó jogszabályokat”.  

– mondta a külügyminiszter.

De mivel érdemelte ki Orbán Viktor az Európai Unió ellenszenvét?

Orbán Viktor, Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnöke azért harcol, hogy hazájának joga legyen saját magát irányítania. Határozottan szembement az EU engedékeny migránspolitikájával, amit „önpusztítónak és naivnak” nevezett – írja Gonzalez.

De ami sokkal fontosabb, hogy Orbán vezeti a harcot a szélsőbaloldali, Magyarország belügyeibe beavatkozni akaró milliárdos, Soros György ellen. Ezért Orbánt mindennek elmondták a mainstream médiában, és a Soros által kitartott uniós elittől is megkapta a magáét, kötelezettségszegési eljárás, felszólalások, ajánlások formájában, például a Soros-egyetem vagy a civil szervezetek ügyében. Mostanra már szankciókkal és a szavazati jog elvételével fenyegetőzik Brüsszel.

Ennek ellenére a magyar kormány továbbra is az EU valódi reformját tartja szem előtt – mondta Szijjártó.

Az író azt a következtetést vonja le, hogy az amerikaiak egyetértenek a magyar kormánnyal, mivel terveik teljes mértékben megegyeznek az amerikai elvekkel, és azok védik is az amerikai érdekeket. Ha az európai országok erősebbek, az egyben azt is jelenti, hogy az USA-nak a szövetségesei is erősebbek. 

A magyarok azért küzdenek, hogy a nemzeteknek legyen önrendelkezési joguk, amit természetesen a liberálisok nácizással, fasisztázással, nacionalistázással gúnyolnak. Nekik elemi érdekük a központilag irányított globális világkormány, hiszen ezen hatalmak kitartottjai, ezért játszanak gőzerővel az olyan külföldi mágnások kezére, mint például Soros György.

Szijjártó szerint nagy jelentőséggel bír, hogy egy Amerikához hasonló nagyhatalom elnökének ,,Amerika az első" politikája is ezt a nemzeti irányvonalat követi (és lám micsoda liberális sivalkodás folyik ellene – szerk.)

A külügyminiszter hozzátette:

Most örülünk annak, hogy szabadok vagyunk, hogy azt mondhatjuk, hogy Magyarország az első. És ezt más országok esetében is elismeri a magyar kormány."

 

Szijjártó Trumpban egy önállóságpárti beállítottságot lát, amelyet Obama esetében nem lehetett tapasztalni. Végül elmondta:

A kölcsönös tisztelet valami olyan, amit az Önök elnöke varsói beszédében határozottan kihangsúlyozott, és azt hiszem, hogy ez alaposan megváltoztatja az egész politikát.”

(Demokrata, Daily Signal)

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Három hajózási szabályt is megszeghetett a Viking kapitánya

Három hajózási szabályt is megszeghetett a Viking kapitánya

A május 29-i budapesti hajókatasztrófa vizsgálata során felvett tanúkihallgatási jegyzőkönyvek arról árulkodnak, hogy nemcsak az előzésre vonatkozó hajózási szabályokat, hanem a vízen való találkozás, illetve a hajóútvonalak keresztezésének a szabályait is megsérthette a Viking Sigyn kapitánya.

Hatalmas a sivalkodás Trump karcos tweetje miatt

Hatalmas a sivalkodás Trump karcos tweetje miatt

A bevándorláspárti demokraták visszatértek az ősi stratégiájukhoz: rasszizmussal vádolják Trumpot.

Tuti negyeddöntős a férfi vízilabda-válogatott

A spanyolokat is letudta Märcz Tamás együttese.

Egy tucat migránst fogtak Szegeden

Egy tucat migránst fogtak Szegeden

Sűrű két nap áll a magyar rendőrök mögött.

Márki-Zay könyve még az ellenzékiek szerint is gyenge, ráadásul ő maga is egyre kevésbé vállalja fel

Márki-Zay könyve még az ellenzékiek szerint is gyenge, ráadásul ő maga is egyre kevésbé vállalja fel

Az utóbbi időszak botrányai miatt egyre kínosabbá vált a vásárhelyi polgármester számára a Szeretemország. Ezt jelzi, hogy ő maga és hívei is immár Kálmán Olga-könyvként emlegetik a páros beszélgetőkötetet, a tartalom kapcsán pedig Márki-Zay elkezdett Kálmán Olgára mutogatni – olvasható a promenad.hu elemzésében.

Ursula von der Leyen az Európai Bizottság új elnöke

Megválasztották Ursula von der Leyen német kereszténydemokrata politikust az Európai Bizottság következő elnökének az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén kedden.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére