Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokkal nagyobb szörnyûségre készült a franciaországi terrorista

Forisek Ádám

2018.03.25. 09:08

Sokkal több áldozata is lehetett volna a Trébesben történt támadásnak, a nyomozók ugyanis több házi készítésû bombát is találtak a marokkói terrorista lakásán.
CARCASSONNE, 9:08

Sokkal több áldozata is lehetett volna a Trébesben történt támadásnak, a nyomozók ugyanis több házi készítésű bombát is találtak a marokkói terrorista lakásán.

A franciaországi vérengző lakásán a nyomozók egy vadászkést, egy 7,65-ös kaliberű lőfegyvert, valamint három házilag készített bombát találtak. Az elkövetőt a támadás során agyonlőtték, ám azt nem tudni, hogy a bombákat fel akarta-e használni a trébes-i lövöldözés során.

A támadás óta az áldozatok száma négyre emelkedett, ugyanis belehalt sérüléseibe az a 45 éves csendőr alezredes, aki felajánlotta, hogy helyet cserél az utolsó tússzal.

A marokkói terrorista, Redouane Lakdim Carcassonne-ban található lakásán találták meg „búcsúüzenetét”, amelyben az Iszlám Államnak fogadott hűséget. A hatóságok lefoglalták Lakdim mobiltelefonját és számítógépét is, ezekben nem találtak arra utaló nyomot, hogy a marokkói előre eltervezte volna a támadást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére