Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sikerül megfékezni a kaliforniai Infernót?

Bokor Gábor

2017.12.09. 16:28

Helyi jelentések szerint a tûzoltóknak sikerült megfékezniük és eloltaniuk a legnagyobb kiterjedésû erdõtüzet Kaliforniában.
LOS ANGELES, 16:28

Helyi jelentések szerint a tűzoltóknak sikerült megfékezniük és eloltaniuk a legnagyobb kiterjedésű erdőtüzet Kaliforniában.

Kalifornia erdészeti hatóságának szóvivője a Los Angeles Timesnak elmondta, hogy a Santa Barbarától délre, Ventura környékén tomboló, Thomas nevű tüzet sikerült a tizedére visszaszorítani.

A tűzoltóknak sokat segített, hogy az utóbbi órákban gyengült a hírhedt Szent Anna-szél, ami lehetővé tette többek között, hogy több repülőgépet vessenek be az oltás során.

A hatóságok beszámolója szerint megtalálták a tűzvész első halálos áldozatát. A 70 éves nő vélhetően a tűz elől menekülve balesetet szenvedett autójával és meghalt. A Los Angeles-i portál szerint Thomas 580 négyzetkilométeres területre terjedt ki. Lassan egy hete tart a rég látott pusztítást okozó tűzvész az államban.

Santa Barbara és San Diego között hatalmas kárt okozott a tűzvész. Sajtóhírek szerint több mint 200 ezer embernek kellett elmenekülnie, és ötszáznál is több épület semmisült meg, lakóépületek ezrei maradtak áram nélkül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére