Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sikeres hajtóvadászat: elkapták a londoni kardos terrorista társát

888.hu

2017.08.27. 16:58

LONDON, 16:58

A brit rendőrség őrizetbe vett vasárnap egy második gyanúsítottat is a Buckingham-palotánál pénteken történt esettel összefüggésben, amelyben egy 26 éves férfi karddal akart rendőrökre támadni, őt ugyan ártalmatlanították, három rendőr azonban megsebesült – közölték hivatalosan.

A 30 éves férfit London nyugati részén délelőtt vették őrizetbe azzal a gyanúval, hogy "bűnrészes terrorcselekményre való felbujtásban, vagy ilyen cselekmény előkészítésében" –közölte a rendőrség.

A Buckingham-palotánál péntek este történt esetben a támadó autójával szándékosan odahajtott egy rendőrségi furgonhoz, amely a közforgalom elől elzárt területen állt, és ott megállította a gépkocsiját, de a járműben maradt. A fegyvertelen rendőrök ekkor igazoltatni akarták, de ő megpróbált előrántani egy 120 centiméteres kardot. Sikerült lefogni, és spray-vel ártalmatlanítani, de közben három rendőr könnyebben megsebesült. A férfi többször "Allahu akbar"-t kiabált. A Londontól északra, Luton városban élő támadó szeptember 1-jéig őrizetben marad.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére