Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Seehofer: Merkel a közös kancellárjelöltünk

Bertha László

2017.02.06. 15:58

Ismét Angela Merkel a CDU és a CSU közös kancellárjelöltje, így a két párt együtt küzd majd a szeptemberi szövetségi parlamenti választás kampányában - jelentette be hétfõn Horst Seehofer, a CSU elnöke.
MÜNCHEN, 15:58

Ismét Angela Merkel a CDU és a CSU közös kancellárjelöltje, így a két párt együtt küzd majd a szeptemberi szövetségi parlamenti választás kampányában – jelentette be hétfőn Horst Seehofer, a CSU elnöke.

A Kereszténydemokrata Unió (CDU) és testvérpártja, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös elnökségi ülése után a két párt elnöke, Angela Merkel és Horst Seehofer tartott sajtótájékoztatót.

Horst Seehofer elmondta, hogy a CSU egyértelmű támogatásáról biztosította Angela Merkelt, és együtt küzdenek majd azért, hogy Németország első számú politikai erejeként folytathassák a kormányzást és megakadályozzák a baloldali pártok koalíciójának hatalomra jutását.

A német kancellár a sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a következő lépés a közös választási program megalkotása lesz. Merkel elmondta, hogy a CDU és a CSU viszonya „nem volt mindig könnyű” az utóbbi hónapokban, de végül abban állapodtak meg, hogy tiszteletben tartják egymás eltérő véleményét.

Angela Merkel azt is jelezte, hogy továbbra is elutasítja azt a bajor követelést, miszerint évi 200 ezer főben korlátozzák a befogadható migránsok létszámát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére