Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sarrazin: Merkel egy internacionalista

Bertha László

2016.04.20. 18:28

Thilo Sarrazin szerint a német kancellár nem a német érdekek mentén politizál, szemléletmódja pedig egyenesen "internacionalista" - derül ki legújabb könyvébõl, melyet a Bild ismertetett.

Thilo Sarrazin szerint a német kancellár nem a német érdekek mentén politizál, szemléletmódja pedig egyenesen „internacionalista” – derül ki legújabb könyvéből, melyet a Bild ismertetett.

A német közíró könyvében megjegyzi, hogy Angela Merkel a tömegesen érkező bevándorlók regisztrációját és elhelyezését állította a közéleti viták középpontjába, amikor kiadta a Megoldjuk! (Wir schaffen das!) jelszót. Ezzel Merkel elterelte a figyelmet a sokkal fontosabb kérdésekről. A kancellár nem beszélt az érkezők beilleszkedési kilátásairól, sem pedig arról, hogy miképpen lehetne megakadályozni az áradatot.

Sarrazin szerint mivel a migránsok döntő többsége muzulmán és olyan afrikai vagy közel-keleti országokból érkezik, ahol az oktatás színvonala alacsony. Emiatt az iskolai és munkaerőpiaci integrációjuk, a bűnözési hajlamuk és a szélsőséges nézetrendszerek iránti fogékonyságuk hasonló „fejlődési” pályát futhat be, mint a korábban érkezetteknél.

Számuk a családegyesítéssel, a gyors szaporodással 20 éven belül megötszöröződhet.

kultúránk és társadalmunk fennmaradásáról döntő, létfontosságú kérdés a határok fölötti ellenőrzés visszaszerzése, legyen az Németország vagy a schengeni övezet határa.”

– írja könyvében Thilo Sarrazin, aki szerint a német politika elhanyagolta a kérdést, helyette a széplelkek és a média kegyeit keresi.

Ezen politikusok közé tartozik az SPD vezére, Sigmar Gabriel alkancellár is, aki a

ma Németországban élő emberek konkrét érdekeitől teljes mértékben elszakadt.”

Akárcsak Angela Merkel, kinek „internacionalista” szemlélete a világ dolgainak jobbra fordítására irányul, de nem veszi figyelembe Európa érdekeit, illetve egyáltalán nem törődik a németek jövőjével és életkörnyezetével.

(MTI, Focus)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére