Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Salvini üzenete az EU vezetõinek: "Viszlát Merkel, Schulz és Juncker!"

Zelenka Dóra

2018.10.15. 15:23

Az olasz belügyminiszter a vasárnapi bajor tartományi választások eredményeire reagált, mivel a bevándorlásellenes erõk nyertek Bajorországban.

60 év után az eddigi legnagyobb visszaesést produkálták a bajor konzervatívok. A német tartományt 1962 óta egyedül kormányzó CSU idén elvesztette abszolút többségét a müncheni tartományi gyűlésben így pedig koalícióra kényszerül. Ettől függetlenül azonban az új bajor kormány is masszívan bevándorlásellenes lesz.

Matteo Salvini egy tweetben reagált a vasárnapi választásokra. Salvini szerint Merkel asszonyéknak most megmutatták, hogy a régi rendszer már elavult. Az olasz belügyminiszter mindeközben az AfD eredményeit méltatta.

Bajorországban a változás nyert. Az EU, a régi rendszer most vesztett. Ez történelmi vereség a kereszténydemokraták és a szocialisták számára, miközben viszont a regionális parlamentbe idén több bevándorlásellenes képviselő is bekerülhet"

– mondta Salvini.

Matteo Salvini hozzátette: Brüsszel nem szeret tárgyalni, csupán a kormányokat akarja megbüntetni. Az emberek pedig megint a brüsszelita elképzelésekkel ellentétesen szavaztak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére