Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Salvini: tanulni kell a magyar kormány családpolitikájából

Horváth Tamás

2019.03.30. 19:42

Az olasz belügyminiszter a 13. Családok Világkongresszusa záró szekciójában szólalt fel.

Matteo Salvini a Veronában megrendezett 13. Családok Világkongresszusa (WFC) szombati napján beszédében méltatta Magyarországot, mely szerinte megmutatta, hogy a családnak kell a kormányok politikai és gazdasági döntései középpontjában állnia.

Tanulni kell Magyarország családügyi politikájából. Az az ország, ahol nem születnek gyerekek, halálra van ítélve"

– húzta alá a bevándorlásellenes politikus. 

A kormányzó Liga vezetője az előtte felszólaló Novák Katalin államtitkár felé fordulva elismerte, hogy Olaszországban jelentősen visszaesett a gyerekvállalási kedv. Magyarázata szerint az olasz fiatalok főleg attól félnek, hogy nem találnak állandó munkát. Elmondta, hogy Olaszországban tavaly az 1965-ös születési ráta felénél kisebb volt a születési arány. 

Salvini hozzátette, ezzel egy időben mások az európai demográfiai csökkenést "hajókkal érkező húszévesekkel" akarják megoldani, ám ezek a migráns fiatalok kultúra, identitás és gyökér nélküliek, nincsen se múltjuk, se jövőjük. 

Ha ghánai fiatal vagy, akkor segítelek igazán, ha nem menekülnöd kell, hanem a saját hazádban becsületes jövőd lehet"

– hangoztatta az olasz belügyminiszter.

Megjegyezte, a hagyományos család ellen tiltakozóknak észre kellene venniük, hogy a nőkre a legnagyobb veszélyt az iszlám radikalizmus és az ebből táplálkozó szubkultúra jelenti, amely isteni tanításként hirdeti a nő férfinak való alárendelését, majd kijelentette, hogy a WFC nézeteit valló európaiakra számít az EP-választásokon is.

Gyerünk és változtassuk meg a mostanáig pénzügyi érdekeknek és a bürokráciának engedelmeskedő Európát, amely megfosztott szabadságunktól!"

– buzdította a hallgatóságot.

Az általa képviselt politikát gúnyoló baloldali értelmiségieknek pedig azt üzente: lehet, hogy nem olvas el naponta három könyvet, hanem csak egyet, de legalább érti azt, amit olvas. 

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a WFC keretében megbeszélést folytatott Giorgia Melonival, a Liga vezette jobbközép koalícióhoz tartozó, jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnökével. 

Giorgia Meloni: "Valójában ők Európa igazi ellenségei"

Exkluzív interjú az olasz jobboldal egyik meghatározó politikusával, Giorgia Melonival az Európát sújtó tömeges bevándorlásról, Sorosról és a közelgő európai parlamenti választásokról, valamint arról, hogy miért érezte fontosnak, hogy kiálljon a magyarok és Orbán Viktor politikája mellett. Itt az ideje újrahangolni az uniót, melyet a szuverén nemzetállamok szövetségére kell építeni."

Meloni az olasz hírügynökségeknek úgy nyilatkozott, hogy az FdI Magyarország családmodelljét akarja követni és "Olaszországba importálni". 

Orbán Viktor Magyarországa annak a család- és születéspárti szövetségnek az egyik főszereplője, amely születendőben van Európában és amelynek az FdI is a tagja"

– jegyezte meg a női politikus.

Giorgia Meloni az MTI szerint hozzátette, a május 26-i európai parlamenti választás vízválasztó lesz egy olyan Európa megépítésére, amely a középpontba az élet védelmét, a születések ösztönzését és az oktatási szabadságot helyezi. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére