Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Salvini: évente százezer migránst fogunk kitoloncolni

888.hu

2018.01.25. 14:38

A jobboldali, bevándorlásellenes Északi Liga vezetõje, Matteo Salvini elõállt tervével, amellyel megmentené Olaszországot. Ha megválasztják, akkor állítása szerint évente százezer migránst fog kitoloncoltatni az országból.
RÓMA, 14:38

A jobboldali, bevándorlásellenes Északi Liga vezetője, Matteo Salvini előállt tervével, amellyel megmentené Olaszországot. Ha megválasztják, akkor állítása szerint évente százezer migránst fog kitoloncoltatni az országból.

Élesedik a kampány a március 4-i olaszországi választások előtt. A pártok lehozzák a csillagokat is az égről, hogy elnyerjék a választók kegyeit. Az Északi Liga viszont azt mondja, amit már évekkel ezelőtt is, hogy a migránsválság miatt néhány évtized alatt úgy megváltozhat Olaszország népességének összetétele és kultúrája, hogy rá sem lehet majd ismerni.

Matteo Salvini a Berlusconi vezette jobbközép Forza Italia formációval fogna össze és alakítana koalíciós kormányt.

Salvini korábban a Reppublica című lapnak adott interjúban azt mondta, hogy kormányfőként évente 100 ezer migránst toloncoltatna ki, ami – figyelembe véve, hogy ötéves ciklusról beszélünk – azt jelentené, hogy Salvini félmillió bevándorlót rakna ki Olaszországból 2023-ra.

Salvini a kis- és középvállalkozásokat támogatná, szerinte ezeket az olasz cégeket a korábbi baloldali kormányok kiszolgáltatták a nagyvállalatoknak, akikkel képtelenek voltak felvenni a versenyt, és ezt nagyon megsínylette az olasz gazdaság.

Kötelességem megváltoztatni a szabályokat, mert számomra a saját hazám az első"

– mondta. Salvini egyébként Donald Trump amerikai elnök támogatója.

Eközben a szintén bevándorlásellenes 5 Csillag Mozgalom vezetője, Luigi Di Maio támogató gesztust tett a formálódó jobboldali koalíció megalapozására. A pártvezér a La Stampa napilap információi szerint zárt körben elmondta, hogy a támogatottsági adatok arra kényszerítik őket, hogy együttműködjenek Berlusconi és Salvini pártjával és közösen alakítsanak kormányt.

A balliberális Politico című online lap úgy kommentálta a történéseket, hogy

Európa legrosszabb olasz rémálma egy kicsit közelebb került a valósághoz".

Hát igen, nem lehet könnyű megbirkózni a gondolattal, hogy Olaszország olasz ország maradhat.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Így üzenték meg a magyarok 1989-ben: szabadságot akarnak

Harminc éves a magyar szabadság. Nagy Imre 1989. június 16-i újratemetése volt az utolsó szög a kommunista rezsim koporsójában, a gyásszertartáson több tízezer ember vett részt. | GALÉRIA

Isten éltesse az apákat!

Június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepeljük az apák napját. Isten éltesse őket!

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbán’s speech at Imre Nagy’s reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei.

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve, és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, és hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor.

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Infovideóban foglaltuk össze a lényeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére