Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját Momentumos frakciótársai cáfolták meg közleményben a zsidózó Baranyi Krisztinát

888.hu

2020.12.15. 17:55

A polgármester korábban azt állította, hogy nem is mocskos zsidózott, csak kifigurázta a vitapartnerét, A szintén ellenzéki vitapartner nem érti miről beszél Baranyi.

 

Baranyi Krisztina egy kiszivárgott hangfelvétel tanúsága szerint elég keményet zsidózott, egész pontosan egy telek megvásárlásával kapcsolatos vita közben eresztett el egy

rohadt, szemét, zsidó befektető

szókapcsolatot.

A felvétel aztán felrobbantotta az internet erre fogékonyabb részét, amire a polgármester asszonynak is természetesen válaszolnia kellett.

Baranyi szokásos „kontextusából kiragadott” és „ő csak imitálta a vitapartnerét” taktikával próbált védekezni, ezzel azonban csak egy gond volt: egész konkrétan a szintén baloldali pártok soraiból kikerülő vitapartnereit vádolta ezzel meg zsidózással.

A Momentum helyi vezetője, Jancsó Andrea közleményben cáfolta meg Baranyit:

A szövetségesekre történő hárítás, antiszemitizmussal történő megvádolása egyértelműen annak a jele, hogy a polgármester saját szavainak súlyát sokadjára képtelen felmérni, és képtelen felelősséget vállalni nem csak az egyszemélyben meghozott döntéseiért, hanem a gyenge pillanataiban kimondott szavaiért sem.

- írta.

Az önkormányzati képviselő közleményét ráadásul aláírta az Új Pólus koalíció többi tagja – négy momentumos, egy PM-es és egy jobbikos is.

Az elmúlt hónapok során is több jelét adta annak, hogy nem tudja megfelelően kezelni a hatalmi pozícióval járó és a közös városvezetésben rejlő lehetőségeket.

- írta Jancsó, és ezzel nem is érthetnénk jobban egyet mi sem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére