Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját közösségimédia-platform létrehozásán dolgozik Donald Trump

Schüller Márton

2021.03.22. 18:00

A volt amerikai elnök már hivatalosan is készül piacra dobni saját közösségimédia-oldalát. Több nagy amerikai céggel is zajlottak tárgyalások ez ügyben az utóbbi időben. Az oldal akár néhány hónapon belül elkészülhet.

 

Az előkészületekről Jason Miller, Trump egyik tanácsadója beszélt a Fox Newsnak adott interjújában.

A televíziós csatorna MediaBuzz című műsorában a házigazda, Howard Kurtz arról kérdezte Millert, hogy a volt elnök valamilyen formában tervezi-e a visszatérést a közösségi médiába. Miller erre azt válaszolta, hogy akár két-három hónapon belül láthatjuk az elnök visszatérését a saját közösségimédia-oldalával.

Később ezekkel a szavakkal osztott meg néhány részletet: „Rengeteg lendületes tárgyalásunk volt Mar-a-Lagóban (...), nem csak egy cég kereste fel az elnököt. Sok céget érdekel a dolog, de azt gondolom, hogy az elnök tudja, milyen irányba szeretne menni. A plaformja hatalmas lesz, és mindenki érdeklődését felkelti.

Több millió, több tíz millió ember fog csatlakozni.”

 

Donald Trump közösségimédia-fiókjait egyébként még január elején függesztették fel, a Capitolium körül kialakult zavargások után. Azzal indokolták a döntést, hogy a volt amerikai elnök gyűlöletet keltett, és a megszólalásai erőszakra buzdítottak. A közösségi médiában megjelent posztjaiban azonban szó sem volt ilyesmiről. Világosan látszott, hogy a liberális médiaelit leszámolást tartott. Elvégre kellett egy bűnbak. Az mégsem fért volna bele a balos narratívába, hogy az emberek felháborodását az korbácsolta fel, hogy a választás tisztasága erősen megkérdőjelezhető volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére