Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját kertjébe hívta a migránsokat, már bánja és szabadulna tőlük

Bokor Gábor

2019.07.06. 20:50

Azonban az illegális bevándorlók jól érzik magukat, eszük ágában sincs elmenni.

Egy belga nő korábban úgy döntött, megengedi az illegális bevándorlóknak, hogy a kertjében telepedjenek le, így segítve az útjukat Nagy-Britanniába. A migránsok örültek is és betáboroztak a nő Spy városában található telkének a kertjébe. Ez történt közel két és fél éve, azonban azóta nagyot fordult a világ. A Simon-Hody család már inkább szabadulna tőlük, ugyanis rendszeresek a verekedések, amire nem számítottak.

Nagyon sokat romlott a helyzet, már nem támogatjuk a migrációt és a migránsokat. Napról napra egyre veszélyesebb dolgok történnek a kertünk végében felállított táborban, már nem érezzük saját magunkat sem biztonságban

– mondta az egyik családtag.

A kép illusztráció |Fotó: AFP

A szomszédoknak is fogytán a türelmük, többen már azt követelik, hogy vonuljon ki a rendőrség és távolítsa el a táborból az összes bevándorlót.

Nem újdonság, hogy agresszívan viselkednek a migránsok a táborokban. Míg le nem bontották, a francia kikötővárosban, Calais-ban működött az egyik legnagyobb Európában, az úgynevezett Dzsungelben rendszeresek voltak a verekedések, azonban gyilkosságok is történtek. Egy tömegverekedés során, mikor eritreaiak etiópokkal verekedtek össze, 16 ember sérült meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére