Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rossz jegyet kapott a migráns, egyből gyilkolni akart

Bokor Gábor

2019.09.06. 11:45

Az összes tanárát ki akarta végezni a 18 éves iraki diák.

Német lapinformációk szerint tömegmészárlásra készült egy iraki migráns, miután rossz jegyet kapott az iskolában. A Ghaidan H. néven bemutatott bevándorló a nyugat-németországi Monheim egyik gimnáziumába jár, itt kapta az elégtelen osztályzatot. Ezek után a 12 éve Németországban élő iraki kiviharzott a teremből és azt mondta:

Az összes tanárt kinyírom!

Az iskola vezetősége komolyan vette a kijelentést, azonnal értesítették a helyi rendőrséget, akik végül egy helyi buszról szedték le a gyilkossággal fenyegetőző migránst. A bevándorló otthonában később házkutatást is tartottak.

A migráns elismerte, hogy elgurult a gyógyszere a tornaórán kapott rossz jegy miatt, azonban azt tagadta, hogy bárkit megfenyegetett volna. A 37 éves tesitanár a bíróságon azt mondta, hogy tisztán értette, mit mondott neki az iraki diák.

Sokkolt, amit hallottam. Nem ilyennek ismertem meg

– mondta a tanárnő.

Nem csak emiatt kellett bíróság elé állnia Ghaidan H.-nak, ugyanis kiderült róla, hogy az egyik történelemóra után, melyen a második világháború volt a téma, a diák úgy hagyta el a termet, hogy Adolf Hitlert méltatta. Erre azt mondta, azt hitte, külföldiként csinálhat ilyet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére