Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Románia, Ausztria, Horvátország, Ukrajna... szinte az összes szomszédunk elesett

MTI

2020.08.12. 17:00

Folyamatosan érkeznek a hírek arról, hogy dőlnek meg a rekordok a szomszédos országokban vírusügyileg. Romániában a legsúlyosabb a helyzet, de már az osztrákok is kezdik kongatni a vészharangot.

Négy újabb országból érkezett hír arról, hogy megdőlt a koronavírus-rekord, ráadásul mind a négy országban a hőhullám közepén:

Ausztria

„Többhetes rekordot döntött az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma Ausztriában. Egy nap alatt 194-en fertőződtek meg koronavírussal Ausztriában; április közepe óta nem volt ilyen magas ez a szám az osztrák egészségügyi minisztérium szerdai jelentése szerint.”

Ukrajna

„Megint rekordközeli új fertőzöttet azonosítottak Ukrajnában. Felszökött a koronavírusos fertőzöttek napi növekménye Ukrajnában, szerdára ismét csaknem másfél ezer új beteget regisztráltak, az azonosított fertőzöttek száma velük együtt már meghaladta a 84 ezret.”

Horvátország és Szlovénia

„Horvátországban ismét meghaladta a százat a napi új koronavírussal fertőzöttek száma, Szlovéniában pedig az elmúlt 24 órában a legtöbb megbetegedést regisztrálták ebben a hónapban.”

Romániáról és Szerbiáról pedig már írtunk külön cikkben ma.

Ha ez így folytatódik, akkor lassan talán már hivatalosan is beszélhetünk a második hullámról.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére