Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

888.hu

2021.12.09. 07:00

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

 

A 18 éves fiatal a BlazeTV You Are Here című műsorában válaszolt Jamesnek, aki a múlt hónapban egy tweetben gúnyolódott Rittenhouse-on, amikor a vádlottak padján sírva fakadt.

Én is Lakers-szurkoló voltam a tweetje előtt. Nagyon ki voltam akadva, amikor ezt mondta, mert szerettem LeBront, de akkor azt mondtam, hogy kapd be, LeBron”

– mondta Rittenhouse.

Rittenhouse a vádlottak padján tört össze, miközben vallomást tett a 2020. augusztus 25-én a wisconsini Kenoshában történt zavargások során elkövetett tetteiről. A tinédzser állítása szerint önvédelemből lőtt a puskával, amikor a zavargók üldözték őt – írta meg a Washington Examiner.

LeBron akkor azt mondta:

Micsoda könnyek????? Én nem láttam egyet sem. Ember, hagyd abba! Az a fiú megevett néhány citromfejet, mielőtt besétált a bíróságra.”

 

A gyilkossági vádakkal kapcsolatban egy 12 tagú esküdtszék döntött, amely négynapi tárgyalás után minden vádpontban felmentette Kyle Rittenhouse-t.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére