Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rengeteg támadás érte a keresztényeket Németországban

Tóth Dalma

2018.02.03. 19:08

A német szövetségi rendõrség legfrissebb adatai szerint 97 keresztényellenes gyûlölet-bûncselekmény történt 11 hónap alatt.
BERLIN, 19:08

A német szövetségi rendőrség legfrissebb adatai szerint 97 keresztényellenes gyűlölet-bűncselekmény történt 11 hónap alatt.

Ez azt jelenti, hogy átlagosan havonta minimum 8, azaz hetente kettő keresztényellenes gyűlölet-bűncselekmény történt.

Az esetek többségében templomokat támadtak meg, vagy keresztény szimbólumokat romboltak le, de 14 alkalommal keresztényekkel szemben alkalmaztak erőszakot. Például amikor az egyik afgán migráns áttért a keresztény hitre, és ezért egy másik afgán migráns megölte őt.

Aki itt akar élni, jobb ha távol tartja magát a keresztényellenes gondolatoktól, cselekedetektől. Különben nem látjuk őt szívesen — közölte korábban a bajor belügyminiszter, Joachim Herrmann.

A számok figyelemre méltóak, de alatta maradnak azoknak az adatoknak, amelyeket a német média közölt 2017-ben. A német média tavaly novemberben arról írt, hogy 200 templomot és keresztény szimbólumot rongáltak meg vagy pusztítottak el tavaly Bajorországban.

A statisztikák szerint minden öt olyan ember közül, akit a vallása miatt üldöznek a világon, négy keresztény, vagyis kimondhatjuk, hogy ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére