Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rendõrök vitték el a burkát árusító üzlet ellen tiltakozó férfit

Tóth Dalma

2017.08.01. 18:28

Egy brit férfi látványos kampányt indított a burka betiltásáért, a vége pedig az lett, hogy fegyveres rendõrök vették körbe.
EXETER, 18:28

Egy brit férfi látványos kampányt indított a burka betiltásáért, a vége pedig az lett, hogy fegyveres rendőrök vették körbe.

Thomas Dunn tradicionális muszlim ruhába öltözött, a hátára vett egy hátizsákot, majd besétált az egyik legforgalmasabb áruházba. Az 57 éves brit férfi jelenléte hatalmas pánikot keltett a vásárlók között, akik egyből hívták a rendőrséget. A rend őrei felfegyverkezve körbevették Thomast, megmotozták, kikérdezték, majd végül elengedték – írja a Daily Mail.

A helyszín nem volt véletlen, a Debenhams áruház nemrég jelentette be, hogy muszlim ruhákat is árusítani fog. Thomas ezért nikábot öltött magára – ami teljesen eltakarta az arcát – majd egy imádkozó muszlimot imitált a zsúfolt áruházban. 

A brit férfi nem első alkalommal viselt muszlim öltözetet. Thomas az ilyen akciókkal akarja felhívni a figyelmet a problémára.

A terrortámadások után úgy gondolom, hogy a kormánynak be kellene tiltania, hogy bárki is eltakarhassa az arcát. [...] Semmi bajom a muszlimokkal, nem vagyok rasszista, de nem értek egyet azzal, hogy az emberek eltakarják az arcukat."

– fogalmazott.

Amikor felveszed a burkát, látod, hogy másképp néznek rád az emberek, látod a félelmet a szemükben – tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére