Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rekordösszeget bukott Soros, miután beleavatkozott a választásba

Ányos Miklós

2019.11.07. 20:30

Soros György több mint 250 millió forintot dobott ki az ablakon, miután elbukott az általa pénzelt demokrata jelölt a republikánus kerületi ügyésszel szemben a New York-i választáson.

Sandra Doorley-nak, a New York-i republikánus kerületi ügyésznek egy olyan kihívóval kellett szembenéznie, aki több mint 800 ezer dollár támogatást kapott az országokat csődbe juttató dollármilliárdos Sorostól, ám ennek ellenére is Doorley nyert.

Soros finanszírozta azt a New York-i Igazságügyi és Közbiztonsági Politikai Akcióbizottságot, amely televíziós hirdetéseket vásárolt Shani Curry Mitchell demokratikus jelöltnek, Doorley kihívójának. Sandra Doorley, Monroe megyei ügyész a keddi választásokon 56%-os ereményével legyőzte Mitchellt, annak ellenére, hogy Soros óriási anyagi támogatást nyújtott a demokratáknak. Doorley kedd esti beszédében nevetve mondott „köszönetet” Sorosnak.

A Monroe megyében lévő Republikánus Párt nem halt meg, élünk és remekül vagyunk. Nézzétek itt ezt a sok nagyszerű embert! Még mindig van energiánk és visszatértünk. Újabb négy évre visszatérek, szóval köszönöm neked George Soros!

Doorley korábban elítélte Sorost, amiért megpróbálta a választást a demokrata jelölt javára fordítani.

George Soros nem tud rólam semmit. A New York-i politikai csapata egy átkozott dolgot sem tud rólam

– tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére