Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rekordszámú bevándorló érkezett Nagy Britanniába

888.hu

2015.11.26. 18:36

A ma megjelent hivatalos statisztikák szerint soha nem volt ilyen magas a nettó bevándorlás Nagy Britanniába, Cameronnak fõhet a feje.
London, 18:30

A ma megjelent hivatalos statisztikák szerint soha nem volt ilyen magas a nettó bevándorlás Nagy Britanniába, Cameronnak főhet a feje.
A brit Nemzeti Statisztikai Iroda csütörtökön közzétett adatai alapján a tavalyi 254 ezerhez képest 2015. júniusig nagyon megugrott a nettó bevándorlás Nagy Britanniába,

336 ezerrel többen érkeztek, mint ahányan távoztak.

Ez a szám kellemetlen lehet David Cameronnak, aki még 2010-ben megígérte, hogy a mutatót évi 100 ezer alá szorítja.

Miközben az EU-ból érkezők száma 42-ről 180 ezerre nőtt, Cameron korlátozni akarja a nekik járó jóléti támogatásokat, hat hónap munkanélküliség után pedig teljesen megszüntetné.

A választók egyre nagyobb nyomást helyezne a miniszterelnökre a migráció miatt, de a Cameron vs. EU vitának is ez a legkényesebb pontja. A britek 2017 nyarán népszavazáson dönthetnek az EU-tagságról, és a miniszterelnöknek eredményesen kell szkanderoznia ahhoz, hogy sikerüljön bent tartania országát az unióban.
 
Eközben Nigel Farage, az EU-ellenes Függetlenségi Párt vezetője a csütörtökön megjelent statisztikával is bizonyítottnak látja, hogy

a bevándorlást kizárólag az EU-n kívül lehet kezelni.

(Reuters

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére