Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rapperek is felülnek a Trump-vonatra, 50 Cent nem akar 20 Cent lenni

888.hu

2020.10.23. 19:00

50 Cent nagyon egyértelműen fogalmazott, míg Waka Flocka Flame csak sejtetett.

Nagyon kiakadt a minap 50 Cent, becsületes nevén Curtis Jackson, amikor meglátta, hogy mekkora adókat kellene fizetni abban az esetben, ha Joe Biden behúzza november 3-án az elnökválasztást.

Nem akarok 20 Cent lenni. 62 százalék… nagyon, nagyon rossz ötlet. Nem tetszik!

– írta az egyik bejegyzésében a rapper.

Egy másik bejegyzésében 50 arról értekezett, hogy Trumpra kellene szavazni.

Mi a f888? Szavazz Trumpra! Én kiszállok, kapja be New York. A Knicks (a város kosárlabdacsapata) amúgy sem nyer soha. Nem érdekel, hogy Trump nem szereti a feketéket. 62 százalék? Elment az eszetek

– akadt ki a rapper.

Ahogy az általában lenni szokott, ha valaki Trump mellett teszi le a voksát, egyből megindult a gyűlöletcunami 50 Cent ellen. Világszerte mindenki felkapta a sztorit, a svéd közszolgálati csatorna viszont továbbgondolta történetet, ott arról értekeztek, hogy a rapper egy „gazdag vagy fekete amerikaiként” kellene-e szavazzon.

Biden adópolitikája támogatja az évi 400 ezer dollárnál nagyobb bevételt termelő vállalatok és magánszemélyek adókulcsának emelését. Ezzel a demokrata elnökjelölt semmissé tenné a Trump által 2017-ben bevezetett adótörvénynek azt a passzusát, amely 39,6 százalékról 37 százalékra csökkentette a legmagasabb adókulcsot.

Van egy másik rapper is, aki úgy tűnik, hogy Trump rajongó lett, mégpedig Waka Flocka Flame, polgári nevén Juaquin Malphurs.

A szintén New York-i születési előadó az Instagramon szólt be egy kommentelőnek, aki azt állította, hogy bohóc mindenki, aki szerint Trump jobb elnök Barack Obamánál.

Ezek szerint bohóc vagyok

– zárta rövidre a témát Waka Flocka Flame.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#WakaFlocka is getting some heat online for implying he believes #Trump is a better president than #Obama ?? via @akademiks

The Shade Room (@theshaderoom) által megosztott bejegyzés,

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére