Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Radikális baloldali, mondhatni Bernie Sanders-hívő volt a daytoni mészáros

Nagy Gábor

2019.08.07. 14:50

És ezt nem a jobboldali, hanem a bevándorláspárti baloldal lakájmédiája írja.

Az elmúlt hétvégén, szombat este lövöldözés tört ki az ohiói Dayton belvárosában. A fél percig tartó brutális mészárlásban összesen kilenc ember vesztette életét (beleértve a támadót), 27 ember pedig megsérült.

Pár nappal a lövöldözés után úgy tűnik, egyre tisztább képet kapunk merénylőről, Connor Bettsről. Bár a bevándorláspárti sajtó először kerülgette az Antifa-kérdést, mint macska a forró kását,

szerdára már a Demokrata Párt lakájmédiuma, a CNN is beismerte, hogy a 24 éves támadó radikális baloldali nézeteket vallott.

Connor Bettsnek (aki a saját húgát is lelőtte, annak barátját pedig megsebesítette) korábban is voltak erőszakos gondolatai. Tizenhét éves korában állítólag egy listát állított azokról a személyekről, akiket meg akart ölni, akiket meg akart erőszakolni. Connor Betts ismerősei, iskolatársai szerint a névjegyzéket a Daytonban található Bellbrook High School vécéjének a falára véste fel azért, mert az intézmény egy időre felfüggesztette a támadót.

Később, a közösségi média felületein Betts olyan bejegyzéseket tett közzé, melyek többek között a rendőröket gyalázták (A.C.A.B.), a radikális baloldali erőket (Antifa), annak nézeteit, illetve baloldali politikusokat (pl. Bernie Sanders, Elizabeth Warren) támogatták. Egyik tweetjét például ezzel a hashtaggel posztolta: #HailSatan. A 12 órával korábbi, El Pasó-i gyűlölet-bűncselekmény kapcsán pedig arról tweetelt, hogy a merénylő terrorista, aki a fehér felsőbbrendűségbe vetett hite miatt gyilkolt.

Ezek után egész egyszerűen röhejes, hogy hétfőn a Demokrata Párt emblematikus figurái, elnökspiránsai Donald Trumpot okolták a tömeggyilkosságokért.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére