Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Radikális abortuszpártiak gyújtották fel egy abortuszellenes szervezet irodáját

888.hu

2022.05.09. 19:30

Az USA-ban ismét áll a bál. Mindig ez van, ha a liberális csőcseléket sikerül valami ügy mentén hiszterizálni.

 

Az amerikai Legfelsőbb bíróság újra előszedte a Roe vs. Wade ügyet, melynek 1973-as precedense teremtette meg azt a helyzetet, hogy a tagállamok nem dönthettek maguk arról, hogy engedélyezik-e az abortuszt vagy sem.

Most viszont ha a bíróság megváltoztatja a közel ötven évvel ezelőtti döntést, akkor újra megnyílhat az út a tagállamok előtt. Ez pedig kinyitná újra azt a társadalmi vitát, melybe a konzervatívok igen nagy lendülettel szállnának be és az sem kizárt, hogy sikereket érnének el vele. Az USA államai közül ugyanis tizenháromban már van jogszabály, aminek értelmében ha megszületik az új döntés akkor betiltanák a terhességmegszakításokat.

Persze ez nem tetszik liberáliséknak. Bidentől az utolsó antifáig mindenki megrettent, hogy mi lesz ha szigorítják a gyermekgyilkossághoz való jogot a jövőben.

(Akár az is lehet, hogy megint arról van szó, hogy a Planned Parenthood nevű abortuszklinika hálózat veszélyeztetve érzi gazdasági érdekeit és emiatt beveti az összes politikai befolyását annak érdekében, hogy az minél szélesebb törvényi keretek maradjanak az terhességmegszakításra. Ennek pedig része, vagy egyenes következménye a radikális balosok aktivizálósása. Persze ez mind spekuláció, meg amúgy is tök elképzelhetetlen ilyesmi...)

 

Míg Biden belengette, hogy ha változtat a bíróság az eddigi döntésen, akkor törvényt hoznak annak érdekében, hogy minden maradjon a régiben, addig a balos csőcseléknek megint sikerült átlépnie a vörös vonalat.

Mintegy figyelmeztetésként felgyújtották anyák napján a Wisconsin Family Action nevű abortusz ellenes szervezet irodáját. Majd hagytak egy csinos graffitit, melyben közölték „ha az abortuszok nincsenek biztonságban, akkor ti sem vagytok”.

 

 

Várhatóan nyáron születik majd döntés az ügyben, de addig még valószínűleg tanúi lehetünk pár hasonló politikai terrorakciónak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére