Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin mindenkit hazarendel

Bokor Gábor

2016.10.12. 20:28

Az utóbbi hetek oroszellenes lépéseinek hatására Vlagyimir Putyin figyelmeztette a külföldön dolgozó hivatalnokokat és az állami dolgozókat, hogy minél elõbb térjenek vissza Oroszországba.
MOSZKVA, 20:28

Az utóbbi hetek oroszellenes lépéseinek hatására Vlagyimir Putyin figyelmeztette a külföldön dolgozó hivatalnokokat és az állami dolgozókat, hogy családjaikat minél előbb küldjék vissza Oroszországba. 

Oroszország és a nyugati államok közt az utóbbi hetekben igencsak megromlott a viszony. Több pesszimista szakértő már a harmadik világháborút vizionálja, ám egyelőre attól még nem kell tartani.

Mindenesetre, Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította a külföldön dolgozó nagyköveteket, politikusokat és egyéb hivatalnokokat, hogy a biztonság kedvéért, családjaikat küldjék vissza az anyaföldre. 

Az orosz elnök pontosan azután adta ki az utasítást, hogy lemondta a tervezett találkozóját Francois Hollande francia elnökkel, miután az élesen bírálta az oroszok szíriai tevékenységét. 

A volt szovjet főtitkár, Mihail Gorbacsov hétfőn jelentette be, hogy az atomfegyvereken túl, a háborúkat en bloc be kéne tiltani. A szerepet tévesztett politikus szerint a Föld komoly bajban van, hisz egyre mélyül az Egyesült Államok és az Oroszország közti szakadék.

Egyelőre nincs hivatalos magyarázat arra, hogy miért is kell a családtagoknak idejekorán hazatérniük. 

A két szuperhatalom közti nézeteltérést az váltotta ki, hogy az Egyesült Államok vezetése azzal vádolta meg Oroszországot, hogy a hekkerei számos USA-ellenes tettet hajtottak végre, továbbá azt, hogy a szíriai beavatkozással csak az Aszad-rezsim hatalmát akarják megszilárdítani. 

A találkozó lemondása a hidegháborús időkre emlékeztet engem" 

 – fogalmazott Fjodor Ljukanov, külpolitikai szakértő, aki szerint a korábbi közeledések ellenére nagyon messzire került Oroszország és a nyugati országok kapcsolata. 

(Daily Mail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére