Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin kinevette a több ezer angol szurkolót, akit megvert 200 orosz

888.hu

2016.06.18. 17:58

Az államfõ közönsége nevetett és tapsolt Putyin kijelentését hallva.
SZENTPÉTERVÁR, 17:28

Vlagyimir Putyin orosz elnök kinevette az angol szurkolókat, amiért mindössze 200 orosz huligán megverte őket.

Csütörtöktől kezdődtek az orosz és az angol huligánok összecsapásai Marseilles-ben. A francia rendőrség szerint 150 hipergyors, hiperagresszív orosz huligán provokálta ki az utcai harcokat, amit a rohamrendőrök könnygázzal próbáltak megfékezni. Más források 200 huligánról beszélnek, de az Independent szerint 300 spártai, akarom mondani orosz provokálta ki az agressziót.

Putyin eddig nem kommentálta az erőszakos eseményeket, egészen szombatig. Szerinte nevetséges, hogy az incidensért mindössze néhány száz orosz drukker a felelős.

Szégyen ami az orosz és az angol drukkerek között történt. El sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet az, hogy 200 orosz drukker szétver több ezer angolt"

– mondta az orosz elnök, akinek a kijelentését taps és nevetés fogadta egy szentpétervári gazdasági fórumon.

Csütörtökön az UEFA már egyszer megfenyegette Oroszországot, hogy ha további erőszakos cselekmények fognak történni, akkor az oroszokat kizárják a tornáról. Ez azért is érdekes lenne, mert a 2018-as világbajnokságot Oroszország rendezi.

Ebben a pillanatban láthatjuk, hogy több probléma is van a sporttal. Épp most folyik az Európa-bajnokság, de szerintem az embereket jobban érdekli a szurkolók összecsapása. Nem örülök, hogy ezt kell mondanom. Nem örülök, hogy az emberek többségét csak a szurkolók verekedése érdekli. Az ilyen események kapcsán meg kell találni a felelősöket"

– mondta nem kevés cinizmussal.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére