Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin elmondta véleményét a transznemű gyerekekről

888.hu

2021.10.22. 12:40

A haladóknak nem tetszik majd.

 

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Valdaj nemzetközi vitaklub plenáris tanácskozásán tartott beszédet csütörtökön Szocsiban. A háromórás előadásban több témát érintett, szóba került többek között a NATO és az afganisztáni helyzet, de

a genderőrület és az eltörlési kultúra is.

Az orosz elnök kifejtette, hogy a férfiak és a nők jogairól szóló vita számos nyugati országban teljes fantazmagóriává vált. Elmondása szerint azokat, akik megkockáztatják, hogy azt mondják, férfiak és nők még mindig léteznek, és ez biológiai tény, gyakorlatilag kiközösítik.

Nem beszélve olyan dolgokról, amelyek egyszerűen szörnyűek, mint amikor a gyerekeket kiskoruktól kezdve arra tanítják, hogy egy fiúból könnyen lány lehet, és fordítva. Valójában az olyan döntésekbe avatják be őket, amelyek állítólag mindenki számára elérhetők – eltávolítják a szülőket az egyenletből, és arra kényszerítik a gyermekeket, hogy olyan döntéseket hozzanak, amelyek tönkretehetik az életüket. Ez az emberiség elleni bűncselekmény határán van. Mindez a haladás leple alatt”

– fogalmazott Putyin.

Egy másik nyugati gyakorlat, amely Putyint a korai szovjet időkre emlékezteti, a „társadalmi igazságosság” ösztönzése a kultúra megszüntetése révén. Elmondása szerint a rasszizmus elleni küzdelem szükséges és nemes cél, de a modern „eltörlési kultúrában” fordított diszkriminációvá, fordított rasszizmussá válik.

Értetlenül állunk az előtt, hogy ma Nyugaton olyan gyakorlatokat látunk, amelyeket Oroszország már a távoli múltban hagyott

– mondta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére