Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin: amerikai hekkerek is állhatnak Oroszország befeketítése mögött

Nagy Gábor

2017.06.03. 12:58

Az orosz elnök interjút adott az amerikai NBC televíziónak. A beszélgetésben "természetesen" elõkerült az amerikai elnökválasztás állítólagos meghekkelése is.
MOSZKVA, 12:58

Az orosz elnök interjút adott az amerikai NBC televíziónak. A beszélgetésben "természetesen" előkerült az amerikai elnökválasztás állítólagos meghekkelése is.

Vlagyimir Putyin szerint amerikai hekkerek állhatnak a mögött, hogy még mindig napirenden van a 2016-os amerikai elnökválasztás állítólagos meghekkelése. Mint az interjúban mondta, a mai világban "hekkerek mindenhol vannak. Vannak Oroszországban, Ázsiában sőt, még az USA-ban és Dél-Amerikában is".

Épp ezért Putyin el tudja képzelni, hogy amerikai hekkerek nagyon ügyesen manipulálják a közvéleményt, amely Moszkvát teszi felelőssé az amerikai elnökválasztás manipulálása miatt.

El tudnak képzelni valami hasonlót? Mondjuk a politikai csatározás közepette? [...] Számos elképzelés szerint az amerikai hekkereknek érdekében állt, hogy kiadják ezt az információt, és ki is adták – Oroszországra hivatkozva"

– fogalmazott az orosz elnök.

Oroszországot már az amerikai elnökválasztási kampány hajrája óta azzal vádolják, hogy különböző eszközökkel – például Hillary Clinton botrányos e-mailjeinek kiszivárogtatásával – befolyásolta a novemberi voksolás kimenetelét.

(The Telegraph)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére