Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puha diktatúra kínozza Svédországot

Nagy Gábor

2018.08.25. 08:51

Daniel Friberg svéd publicista pénteken az ECHO TV Napi aktuális címû mûsorában beszélt a svéd helyzetrõl.

Daniel Friberg az ECHO TV Napi aktuális című műsorában beszélt a svéd helyzetről.

 

Lesújtó véleménnyel van hazájáról a neves publicista, Daniel Friberg. Egy pénteki interjúban arról beszélt, hogy Svédországban egy puha totalitárius rendszer működik, ahol az emberek félnek kimondani azt, hogy nem kérnek a bevándorlásból. A baloldali kormány és a média ontja magából a fake newst, közben pedig a hírhedt magyar származású tőzsdespekuláns, Soros György által támogatott álcivil szervezetek tönkreteszik azok életét, akik mégis nyíltan mernek beszélni a valóságról.

 

Friberg jobban érzi magát itt Magyarországon, mint Svédországban, mert szerinte a hazája már nagyon nem az, ami korábban volt. Különösen a nagyvárosok mások, ahol már 40-50 százalékban nem európai migránsok élnek. Az utcán sétálva már nem igazán érzi, hogy egy európai országban van, ezzel szemben Budapesten igen – fogalmazott. Svédország 30 százaléka bevándorló hátterű. Ez nagyjából 3,2 millió embert jelent.

 

A publicista a műsorban elmondta: a jelenlegi helyzet nagyon negatívan hat Svédországra, amely régen Európa első számú országa volt az egészségügyi ellátás vagy a jóléti rendszer szempontjából. 
 

Most a nemi erőszakok számának tekintetében áll az első helyen, míg világszerte a másodikon az egy főre jutó nemi erőszak számát illetően"

 

– mutatott rá Friberg, hozzátéve, hogy ezzel párhuzamosan megnőtt a bűncselekmények száma is. Szerinte a svéd rendőrség nem bír el a bűnözéssel. Egyrészt a bűncselekmények számának emelkedése és a jól szervezett migránsbandák miatt, másrészt a baloldali kormány teljes inkompetenciájának is köszönhető, hogy nem tudja megszervezni a rendőrséget. Emellett a svéd média a bűnözőket védi, a rendőröket pedig támadja és rasszistának nevezi őket – tette hozzá.

 

 

A svéd publicista kifejtette: a régi mainstream média évtizedek óta bevándorláspárti kommunikációt folytat, eközben pedig egyre több az alternatív, konzervatív médium, amely kimondja az igazságot a migránsbűnözésről. Szerencsére vannak alternatív források – tette hozzá.

 

A közelgő választásokkal kapcsolatban elmondta: jól látszik a közvélemény-kutatásokból, hogy soha ilyen alacsony támogatottsággal nem bírt a szocialista párt, mint most. Daniel Friberg szerint nem lesz többé szocialista kormánya Svédországnak. Véleménye szerint a bevándorlást elutasító Svéd Demokratáknak nagy esélye van. Mint mondta, csak állampolgársággal rendelkezők szavazhatnak, de Svédországban öt év elteltével mindenki automatikusan megkapja azt, függetlenül attól, hogy követett-e el bűncselekményt vagy éppen beszéli-e a svéd nyelvet, házasságkötés esetén  pedig hamarabb is hozzá lehet jutni – utalt Friberg a (jövőbeli) szavazói összetételre.

 

A migránssimogatással összefüggésben elmondta: ma Svédországban nem lehet nyíltan beszélni a migrációról. Nagyon sok baloldali szervezet van, amelyet Soros György támogat. Aki nyíltan mer beszélni a migráció ellen, annak tönkreteszik az életét. Nagyon sok ilyen eset volt Svédországban. Társadalmilag még mindig nem elfogadott, hogy ha valaki bevándorlásellenes nézeteket vall.

 

Egy puha totalitárius rendszer működik Svédországban – állítja Friberg.

 

Nevetségesnek tartja, hogy Svédország kritizál más országokat a demokrácia hiánya miatt, miközben Svédországban a szavazás nyitott, és mindenki látja, hogy ki, melyik pártra szavaz. Az emberek emiatt félnek felvállalni, amit valójában gondolnak – mondta Friberg, aki örömét fejezte ki, hogy a szeptember 9-i választásokon nemzetközi megfigyelők vesznek részt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére