Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Prémiumot kínál Duterte azoknak, akik kommunistákat végeznek ki

Sümeghi Lóránt

2018.02.16. 11:58

A Fülöp-szigetek elnöke, Rodrigo Duterte úgy szeretne országa katonai kiadásain faragni, hogy bebörtönzés helyett tûzparancsot hirdetett a kommunista gerillák ellen.
CEBU, 11:58

A Fülöp-szigetek elnöke, Rodrigo Duterte úgy szeretne országa katonai kiadásain faragni, hogy bebörtönzés helyett tűzparancsot hirdetett a kommunista gerillák ellen.

Az államfő minden egyes kivégzett kommunista gerilláért 500 dollárnyi prémiumot (125 ezer forintot) ajánlott fel katonái számára annak érdekében, hogy a felkelők rács mögé juttatásának elkerülésével leszorítsa az ez irányú kiadásokat. Elmondása szerint a kommunistáknak

akkora fejük van, hogy könnyű lesz levadászni őket"

A kommunista gerillák a '70-es évek óta állnak harcban a mindenkori központi kormánnyal. Egyes becslések szerint 30 000 halott írható a számlájukra.

A cebui légitámaszponton tett kijelentéseit a közönség örömmel fogadta. Duterte szerint, ha minden kioltott életért 500 dollár prémiumot ajánl fel, akkor is 47 százaléknyi kiadást spórol meg az elhúzódó, gerillák elleni háborúban. A Fülöp-szigeteki elnök nemrég azzal került a világsajtó kereszttüzébe, hogy a szintén kommunista, ám női gerillák esetében katonáinak azt mondta:

nem kell őket kivégezni, elég, ha vaginán lövitek őket. Onnantól kezdve már úgy sincs hasznuk a társadalom számára."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére