Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pokolgépet találhattak a rendõrök a norvég fõvárosban

888.hu

2017.04.09. 08:28

Gyanús, pokolgépnek vélt szerkezetet találtak Oslo belvárosában szombat éjjel. Ellenõrzött körülmények között felrobbantottak, az üggyel összefüggésben pedig egy gyanúsítottat õrizetbe vettek - közölte a norvég rendõrség a Twitter-oldalán.
OSLO, 8:28

Gyanús, pokolgépnek vélt szerkezetet találtak Oslo belvárosában szombat éjjel. Ellenőrzött körülmények között felrobbantottak, az üggyel összefüggésben pedig egy gyanúsítottat őrizetbe vettek - közölte a norvég rendőrség a Twitter-oldalán.

Sajtóértesülések szerint a gyanús szerkezet egy nejlonzacskóba volt csomagolva.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a helyszínen a tűzszerészekkel további vizsgálatokat folytatnak.

A hatóságok egy férfit vittek be kihallgatásra, aki korábban magánál tarthatta a szóban forgó szerkezetet. A rendőrség ugyanakkor nem közölt további részletet a gyanúsítottról.

A norvég főváros Gronland nevű, részben bevándorlók által lakott kerületében számos népszerű bár és étterem mellett több mecset is található. Ebben az oslói negyedben van a város rendőr-főkapitánysága is, alig egy kilométerre attól a helytől, ahol a gyanús szerkezetet találták.

Norvégiában országszerte megerősítették a biztonsági intézkedéseket, miután a szomszédos Svédország fővárosában pénteken egy gázolásban - vélhetően terrortámadásban - négy ember életét vesztette, 15 pedig megsebesült. Norvégia nagyobb városában és az oslói repülőtéren is fegyveres rendőrök járőröznek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére