Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Philippe de Villiers: Sorosnak nagyobb a hatalma, mint a francia elnöknek

888.hu

2020.02.22. 16:20

Philippe de Villiers-t, a Puy du Fou (Franciaország történelmét bemutató, híres tematikus park) alapítóját egy évvel ezelőtt összeesküvéssel vádolták, mert meg merte említeni a milliárdos, Soros György zűrös kapcsolatait az Európai Unióval. A most 71 éves, jobbközép politikus sokáig volt parlamenti és uniós képviselő is, sőt elnökjelölt. Jacques Chirac mellett kulturális államtitkár volt, egyébként történész, és rendkívül sok, sikeres könyv szerzője. Járt Magyarországon, Orbán Viktor miniszterelnök is fogadta.

Philippe de Villiers, a Les Valeurs Actuelles e heti számában arról a kutatásról beszél, amely felfedi, mekkora befolyást gyakorol Soros György hálózata (Open Society Foundations – Nyílt Társadalom Alapítványok) az Emberi Jogok Európai Bíróságára, amiről az Origo is beszámolt.

Philippe de Villiers | Fotó: Origo

De Villiers már az Európai Unió alapító atyáiról szóló legutóbbi könyvében is méltatja Gregor Puppinck bátorságát, akinek kutatására támaszkodva kijelenti, hogy ma

az OSF nagyobb hatalommal bír, mint maga Franciaország.

A Les Valeurs Actuelles (VA) legutóbbi tanulmánya több, mint figyelemre méltó. Hihetetlen bátorságról tanúskodik Grégor Puppinck kutatási jelentése, írta. (Puppinck kutatásáról mi is írtunk a napokban.)

Tavaly márciusban, utolsó könyve, a Meghúztam egy hazugságszálat, és utána jött az egész címet viselőnek (ebben a könyvben egyébként szerepel egy interjú Orbán Viktorral is) megjelenése előtt néhány nappal, Párizsban a Rotonde étterem emeleti asztalánál ülve Philippe de Villiers kifejtette az Európai Unió alapító atyáiról írott könyvének érvrendszerét. A történet főszereplője Jean Monnet, akinek napjainkban Soros György a kortárs alteregója.

A következő kérdést tették fel akkor a szerzőnek, utalva arra, hogy De Villiers ezt írta: amikor Soros György Emmanuel Macrontól akar valamit, még azelőtt megkapja a választ, mielőtt feltenné a kérdést.

Soros György Fotó: MTI

Ön szerint Emmanuel Macron alárendeltje a milliárdosnak?

A válasz ez volt:

Van erre egy konkrét példa. Soros a francia nagykövet skalpját kérte. Azonnal megkapta.

Kicsivel később, kifejtve, miért is veszélyes az amerikai milliárdos, a volt európai képviselő így folytatta: „(Soros) Teljesen beszivárgott az Európai Parlamentbe.”

Soros brüsszeli beceneve: „marionett mester”.

Nem egészen egy évvel később a VA egy kutatást tett közzé, amely alátámasztotta azokat a felvetéseket, melyeket akkoriban „összeesküvésnek” címkéztek – anélkül, hogy bármilyen érvet megpróbáltak volna felhozni ellenük.

Villiers-t nem lepték meg a VA értesülései, melyek azt igazolták, hogy Soros György – civil szervezeteinek hálózatán, a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül – hogyan szivárgott be az EJEB-be (az Emberi Jogok Európai Bíróságába): Ez az ember, Soros György, aki manipulálja az Emberi Jogok Európai Bíróságát, nem áll meg itt. Ő maga mondta mosolygó arccal:

Egy állam nélküli államfő vagyok.

Ő a világ legfőbb lobbistája. Jelentős hatalommal rendelkező lobbista: Az európai testületekbe való bejutás egyszerűsége annak köszönhető, hogy Európát a globalizált magánérdekek irányítják – magyarázza Philippe de Villiers. Ezért az Open Society Foundations nagyobb hatalommal rendelkezik, mint egy olyan ország, mint Franciaország.

Soros György sokkal nagyobb hatalommal bír, mint Emmanuel Macron – olvasható Les Valeurs Actuelles-ben.

OLVASTAD MÁR?

Karantén alá kerül két migránstábor Görögországban

Á, dehogy van összefüggés a migráció és a koronavírus között.

Ez történt ma: Hatalmas összeget költünk a védekezésre, de nagy a baj a fővárosi idősotthonoknál, Karácsony pedig nem tesz semmit

Ez történt ma: Hatalmas összeget költünk a védekezésre, de nagy a baj a fővárosi idősotthonoknál, Karácsony pedig nem tesz semmit

Mozgalmas nap volt a mai: Magyarország az éves jövedelmének ötödét a fordítja a koronavírus elleni harcra, sőt Karácsony Gergely és a főbb városok polgármestereinek bevonásával tárgyalt a minszterelnök a jövőbeli intézkedésekről. Mindeközben kötelező ellenőrzést rendelt el az országos tisztifőorvos az idősotthonoknál.

Állhat-e a forint elleni támadás mögött a magát amorálisnak nevező Soros György?

Állhat-e a forint elleni támadás mögött a magát amorálisnak nevező Soros György?

A forint árfolyama szerdán ismét gyengült, noha a Magyar Nemzeti Bank keddi bejelentései nyomán a romló tendencia azonnal megfordult, s a magyar fizetőeszköz látványosan két százalékot erősödött.

Holnap jelentik be a vírus elleni védekezés további lépéseit

Csütörtökön, a szakértőkkel való egyeztetés után jelenti be a további intézkedéseket a miniszterelnök.

Veszélyhelyzetben, és utána is még 15 napig érvényesek lesznek a lejárt okmányok

Veszélyhelyzetben, és utána is még 15 napig érvényesek lesznek a lejárt okmányok

A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzetben is, annak megszűnését követő 15 napig érvényesek – közölte a rendőrség.

Negyven fertőzött is lehet a Charles De Gaulle repülőgép-hordozón

Negyven fertőzött is lehet a Charles De Gaulle repülőgép-hordozón

A tervezettnél előbb hazatér Franciaországba a Charles De Gaulle nevű francia nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó az Atlanti-óceánról, miután a fedélzetén mintegy negyven tengerész a koronavírus enyhébb tüneteit mutatja – közölte szerdán a francia hadügyminisztérium, egy héttel azután, hogy a Theodore Roosevelt amerikai repülőgéphordozó-hajón tört ki a koronavírus-járvány.

Megint összeomlott egy híd Olaszországban

Megint összeomlott egy híd Olaszországban

Összeomlott egy 400 méteres híd Aulla közelében Észak-Olaszországban ma délelőtt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére