Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pep Guardiola egymillió euróval segíti a koronavírus elleni harcot

888.hu

2020.03.25. 10:33

A Manchester City menedzsere Katalóniát segíti.

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere kedden egymillió eurót ajánlott fel egy alapítványnak – írja a Nemzeti Sport –, hogy egészségügyi felszereléseket vásároljon a Spanyolországban tomboló koronavírus-járvány leküzdése érdekében.

A katalóniai egészségügyi intézményeket segítő Ángel Soler Daniel Alapítvány védőfelszerelésekre, maszkokra, kesztyűkre és lélegeztetőgépekre fordítja majd az összeget.

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts during the English League Cup final football match between Aston Villa and Manchester City at Wembley stadium in London on March 1, 2020. (Photo by Glyn KIRK / AFP)

A koronavírus-járvány egyik európai gócpontjának számító Spanyolországon belül Katalónia, Guardiola szűkebb hazája az egyik legsúlyosabban érintett régió.

A híradások szerint a Barca sztárja, Lionel Messi is csatlakozott a felajánlókhoz. A hatszoros aranylabdás argentin sztár egy barcelonai kórház, illetve egy meg nem nevezett argentin egészségügyi központ számára adakozott 1-1 millió euró erejéig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére