Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összevert és kopaszra borotvált egy 12 éves fiút a muszlim tanára

Forisek Ádám

2018.03.10. 10:45

Franciaországban történt a sokkoló eset, amely sajnos jól példázza azt, hogy mennyire hiányzik a muszlimokból a hajlam, hogy integrálódjanak.
PÁRIZS, 10:45

Franciaországban történt a sokkoló eset, amely sajnos jól példázza azt, hogy mennyire hiányzik a muszlimokból a hajlam, hogy integrálódjanak.

A francia helyi sajtó számol be arról a megdöbbentő esetről, amely még tavaly áprilisban történt. Egy fiú arabórára érkezett a mecsetbe, ám a tanára felháborodott azon, hogy a fiú szőkére melíroztatta haját.

Mivel az új frizura „ellentmondott a Korán szabályainak”, ezért a muszlim tanár az egész osztály előtt kopaszra borotválta a fiút. A megaláztatást nem tűrte jól a gyerek, és bosszúból tojással dobálta meg a tanár házát.

Brutálisan összevert egy kamaszkorú lányt az őrjöngő migráns Nagy-Britanniában

Horrorfilmbe illő eset történt Manchesterben: egy bevándorló többször megerőszakolta és összeverte kamaszkorú áldozatát, majd feltakaríttatta vele a saját vérét.

A tanár ezután felhívta a fiú mostohaapját, aki engedélyt adott neki, hogy „megleckéztesse” a kamaszt. A gyereket a mostohaapa átküldte a tanár házához, hogy takarítsa fel a tojásdobálás által okozott rendetlenséget, ám az igazi szörnyűség ezután kezdődött.

A fiút ugyanis a háznál a tanáron kívül még három férfi várta, akik két órán át ütötték-verték a gyereket. Mikor a kamasz hazaért, apja nem foglalkozott azzal, hogy a fiú arca teljesen eltorzult a sérülésektől.

A muszlim tanárt végül egy év börtönbüntetésre ítélték. Tettestársai hat-nyolc hónap börtönbüntetést, míg a mostohaapa hat hónap felfüggesztett kapott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére