Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összefog a közösségi média a terrorizmus ellen

Bertha László

2016.12.06. 08:58

Közösen fog fellépni az amerikai közösségi média annak érdekében, hogy kiszûrje az interneten terjedõ gyûlöletbeszédet és terrorista megnyilvánulásokat.
WASHINGTON, 08:58

Közösen fog fellépni az amerikai közösségi média annak érdekében, hogy kiszűrje az interneten terjedő gyűlöletbeszédet és terrorista megnyilvánulásokat.

A Facebook, a Google, a Microsoft és a Twitter vezetői hétfőn jelentették be, hogy új technológiát fejlesztenek ki a gyűlöletbeszéd és a terrorista szövegek, képek azonosítására és kiszűrésére.

A négy cég a közleményben tudatta, hogy az új technológia azonosítani fogja a terrorista tartalmak továbbítóit, vagyis azoknak a szövegeknek és videóknak a szerzőit is, akik terroristákat toboroznak, vagy lefejezéseket mutató képeket és felvételeket tesznek közzé. Ezeket az úgynevezett „digitális ujjlenyomatokat” globális adatbázisban rögzítik, így bárhol könnyen azonosíthatók és eltávolíthatók.

Cégeink nemsokára megkezdik az általunk már eltávolított legszélsőségesebb terrorista szövegek és képek adatainak megosztását egymással”

– áll a közleményben.

Az MTI beszámolója szerint a tervet az Európai Unió csütörtökön kezdődő internetfórumán mutatják be, az adatbázis létrehozása pedig 2017-ben kezdődik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére