Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összecsaptak a migránsok a görög rendőrökkel Szalonikiben

Bokor Gábor

2019.04.06. 14:46

Nyugat-Európába akarnak jutni.
SZALONIKI/ATHÉN, 14:46

Nyugat-Európába akarnak jutni.

Az M1 helyszíni tudósítója szerint a rohamfelszerelésben felsorakozott rendőröket kövekkel kezdték dobálni a migránsok, a rendőrök válaszul könnygázgránátot vetettek be. A jelentés szerint az összecsapásra akkor került sor, amikor a migránsok megpróbálták elhagyni a tábort.

A migránskaraván Észak-Macedónia, aztán Szerbia felé akart elindulni"

– közölték.

Mivel az észak-macedóniai határ mintegy 60 kilométerre található a szaloniki tábortól, így a migránsok másfél-két nap alatt odaérhetnének. A görög hatóságok arról tájékoztatták a migránsokat, hogy csak a táborba, a befogadó helyekre és az általuk bérelt lakásokba engedik őket, de az országot nem hagyhatják el.

A helyi rendőrség ellenőrzőpontokat állított fel, s nem engedik tovább azokat, akik nem rendelkeznek belépővel a táborba. Erre azért volt szükség, mert így akarják megakadályozni, hogy a tömeg tovább nőjön.

Migránsok foglalták el Athén főpályaudvarát, azt kiabálják: Németország, Németország!

Legalább kétszázan vannak, a gyerekeiket is a sínekhez terelték. Péntek napközben migránsok százai foglalták el Athén Larisis nevű pályaudvarát. Az illegális bevándorlók azt kiabálják - míg a síneken randalíroznak -, hogy "Németország, Németország!", ezzel is nyomatékosítva, hogy nem elégednek meg a dél-európai állammal, ők tovább akarnak menni Nyugat-Európa irányába, Németország a céljuk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére