Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszország-párti tüntetéseket hirdettek meg Németországban

888.hu

2022.04.10. 19:00

A frankfurti szervezők szerint a demonstrációk célja a Németországban élő oroszajkúak zaklatása, hátrányos megkülönböztetése, illetve a háború elleni fellépés.

 

Oroszország-párti tüntetéseket hirdettek meg vasárnap estére a németországi Frankfurtban és Hannoverben, a szervezők körülbelül 2500 résztvevőre számítanak a két helyszínen együtt.

A szervezők azt hangoztatják, hogy az ukrajnai háború miatti ruszofóbia ellen tiltakoznak, viszont vannak, akik attól tartanak, hogy a demonstráció az Ukrajna elleni orosz háború nyílt támogatása lesz.

Hannoverben délutánra már összegyűlt mintegy hatszáz ember a tüntetésre, de egy ellentüntetés is kezdődik mintegy 800 fővel.

 

Németországban jelentős létszámú oroszajkú közösség él, és tagjai a háború február 24-i kezdete óta számos olyan esetet jelentettek, amelyben zaklatták őket.

 

Április 3-án már volt egy autókonvojos Oroszország-párti tüntetés Berlinben – ráadásul ugyanakkor, amikor ismertté vált a bucsai tömeggyilkosság –, és ez sokakat felkavart, mivel azt gondolták, hogy a megmozdulás a háború alig leplezett támogatása.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére