Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Óriási károkat okoz a migráció a párizsi turizmusnak

Nagy Gábor

2017.02.22. 23:38

Párizs és a környékbeli régiók a 2016-os év során 1,5 millió turistától estek el, a migráció által megnõtt terrorfenyegetettség miatt sokan inkább elkerülik a francia fõvárost.
PÁRIZS, 23:38

Párizs és a környékbeli régiók a 2016-os év során 1,5 millió turistától estek el, a migráció által megnőtt terrorfenyegetettség miatt sokan inkább elkerülik a francia fővárost.

Ismeretes, hogy Párizsban a légkör évek óta feszült. 2015 novemberében történt az utcai lövöldözés, ami 130 emberéletet követelt. Mindez alig pár hónappal a Charlie Hebdo szatirikus hetilap szerkesztőségében történt lövöldözés után történt.

Ezen felül pedig 2017-ben a rendőri túlkapások ellen tüntettek, ez az esemény végül zavargásokba torkollott, szintén sokat rontva a francia főváros megítélésén.

A Comité Regional du Tourisme most közzétett jelentése szerint a párizsi régió, az Ile-de-France 1,3 milliárd eurónyi, turizmusból származó bevételtől esett el, a hotelben megszálló külföldi turisták számaránya 10,8 %-kal csökkent a terrorfenyegetettség hatására.

A bizottság szerint számos látogatást inkább lemondanak a turisták és az iskolás csoportok, a Diadalívhez például a statisztikák szerint 24 %-kal kevesebb látogató érkezett, míg a párizsi Disneyland látogatottsága 9,5%-al csökkent. A híres Louvre múzeumot 13,3 %-kal kevesebben látogatták, itt a tavalyi évben történt egy támadás is. Az elkövető machetével hadonászott, és folyamatosan az ’Allahu Akbar!’ felkiáltásokat ismételte.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Tizenhárom ember eltűnését jelentették szombaton kora reggel a heves esőzések okozta földcsuszamlás után, mely a nápolyi partok közelében, Ischia szigetén történt.

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

„A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is” – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére