Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Óriási károkat okoz a migráció a párizsi turizmusnak

Nagy Gábor

2017.02.22. 23:38

Párizs és a környékbeli régiók a 2016-os év során 1,5 millió turistától estek el, a migráció által megnõtt terrorfenyegetettség miatt sokan inkább elkerülik a francia fõvárost.
PÁRIZS, 23:38

Párizs és a környékbeli régiók a 2016-os év során 1,5 millió turistától estek el, a migráció által megnőtt terrorfenyegetettség miatt sokan inkább elkerülik a francia fővárost.

Ismeretes, hogy Párizsban a légkör évek óta feszült. 2015 novemberében történt az utcai lövöldözés, ami 130 emberéletet követelt. Mindez alig pár hónappal a Charlie Hebdo szatirikus hetilap szerkesztőségében történt lövöldözés után történt.

Ezen felül pedig 2017-ben a rendőri túlkapások ellen tüntettek, ez az esemény végül zavargásokba torkollott, szintén sokat rontva a francia főváros megítélésén.

A Comité Regional du Tourisme most közzétett jelentése szerint a párizsi régió, az Ile-de-France 1,3 milliárd eurónyi, turizmusból származó bevételtől esett el, a hotelben megszálló külföldi turisták számaránya 10,8 %-kal csökkent a terrorfenyegetettség hatására.

A bizottság szerint számos látogatást inkább lemondanak a turisták és az iskolás csoportok, a Diadalívhez például a statisztikák szerint 24 %-kal kevesebb látogató érkezett, míg a párizsi Disneyland látogatottsága 9,5%-al csökkent. A híres Louvre múzeumot 13,3 %-kal kevesebben látogatták, itt a tavalyi évben történt egy támadás is. Az elkövető machetével hadonászott, és folyamatosan az ’Allahu Akbar!’ felkiáltásokat ismételte.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére