Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öngyilkosságot kísérelt meg egy diák, miután „nemi identitászavar” tanácsadást kapott

888.hu

2022.02.01. 16:20

A 12 éves Clay megyei diák szülei pert indítanak a gyermek iskolai körzete ellen, amiért a lányuk kétszer kísérelt meg öngyilkosságot, miután „nemi identitászavarral” kapcsolatos tanácsadást kapott egy iskolai tanácsadótól.
Közölték velünk, hogy 12 éves kislányunk általános iskolás kislányunk öngyilkos akart lenni az iskolában úgy, hogy kétszer felakasztotta magát

– mondta Wendell Perez a First Coast News szerint.

Az iskolai tanácsadó azt állította, hogy az öngyilkossági kísérletek nemi identitásprobléma miatt történtek, és tudták, hogy mi szülők nem értünk egyet a katolikus keresztény hitünk miatt. A lányom soha nem mutatta a nemi hovatartozás zavarának jeleit, vagy nem kérdőjelezte meg biológiai nemét

– mondta az apa.

A szülők beszámolója szerint a titoktartási okok miatt az iskolai tisztviselők nem tudták beszámolni a szülőknek ezekről a találkozókról.

Az iskolai tanácsadó odáig ment, hogy a többi diák előtt fiktív férfinévvel és férfi névmással szólította a lányunkat, ezzel bátorítva őt

– mondta Wendell Perez.

A szülők azóta pert indítottak az iskolai körzet ellen a gyermek és szülői jogok kampányával.

Ez a per arról szól, hogy megvédjük a szülők ahhoz való jogát, hogy gyermekeiket saját vallási meggyőződésüknek, valamint a tudomány és a biológia megértésének megfelelően, az állam beavatkozása nélkül nevelhessék fel

– mondta Vernadette Broyles, a kampány elnöke.

Az iskola a First Coast News-nak úgy nyilatkozott, hogy még nem kapták meg a keresetet, és a szervezet állításait is tagadták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére