Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öngyilkosságot kísérelt meg egy diák, miután „nemi identitászavar” tanácsadást kapott

888.hu

2022.02.01. 16:20

A 12 éves Clay megyei diák szülei pert indítanak a gyermek iskolai körzete ellen, amiért a lányuk kétszer kísérelt meg öngyilkosságot, miután „nemi identitászavarral” kapcsolatos tanácsadást kapott egy iskolai tanácsadótól.
Közölték velünk, hogy 12 éves kislányunk általános iskolás kislányunk öngyilkos akart lenni az iskolában úgy, hogy kétszer felakasztotta magát

– mondta Wendell Perez a First Coast News szerint.

Az iskolai tanácsadó azt állította, hogy az öngyilkossági kísérletek nemi identitásprobléma miatt történtek, és tudták, hogy mi szülők nem értünk egyet a katolikus keresztény hitünk miatt. A lányom soha nem mutatta a nemi hovatartozás zavarának jeleit, vagy nem kérdőjelezte meg biológiai nemét

– mondta az apa.

A szülők beszámolója szerint a titoktartási okok miatt az iskolai tisztviselők nem tudták beszámolni a szülőknek ezekről a találkozókról.

Az iskolai tanácsadó odáig ment, hogy a többi diák előtt fiktív férfinévvel és férfi névmással szólította a lányunkat, ezzel bátorítva őt

– mondta Wendell Perez.

A szülők azóta pert indítottak az iskolai körzet ellen a gyermek és szülői jogok kampányával.

Ez a per arról szól, hogy megvédjük a szülők ahhoz való jogát, hogy gyermekeiket saját vallási meggyőződésüknek, valamint a tudomány és a biológia megértésének megfelelően, az állam beavatkozása nélkül nevelhessék fel

– mondta Vernadette Broyles, a kampány elnöke.

Az iskola a First Coast News-nak úgy nyilatkozott, hogy még nem kapták meg a keresetet, és a szervezet állításait is tagadták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére