Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Öld a fehért, öld a farmert!” | VIDEÓ

Békési Marcell

2020.10.21. 17:15

Egyre súlyosabb a helyzet Dél-Afrikában.

Az alábbi felvétel hat napja készült Dél-Afrika egyik fehérek által lakott tartományában, Senekal városában.

A videó résztvevői az EFF, Julius Malema fekete-nacionalista és marxista pártjának tüntetői, akik előszeretettel éneklik fehérek jelenlétében a 90-es évek népirtó slágerét, a „Kill the boert”.

A szövege:

„Öld a búrt! Lődd a búrt! Öld a búrt! Lődd a búrt!”

A tömeggel szemben több ezer fehér tart tüntetést az indokolatlanul megkínzott, majd egy póznára felközött fiatal farmer, Brendin Horner miatt, többen fegyverrel érkeztek.

Egyes elemzők szerint a helyzet 30 éve nem volt ilyen feszült Dél-Afrikában. Az egyik fehér milícia vezetője bejelentette, hogy a lakosságnak nem ártana felkészülnie egy elhúzódó polgárháborúra.

A kontextus

  • A dél-afrikai fehérek és a feketék között három évtizede feszült a viszony.
  • A kormány álláspontja szerint a fehéreknek semmi keresnivalójuk Afrikában, emiatt passzívan szemlélik az egyre durvább fehérgyilkosságokat az ország nyugati részén.
  • Éves szinten százas nagyságrendben kínoznak meg és mészárolnak le fehéreket Dél-Afrikában bőrszínűk miatt
  • Fehér farmernek lenni Dél-Afrikában a legveszélyesebb foglalkozás a világon, egyetlen szakmában sem ilyen magas a mortalitási ráta, beleértve a hadsereget.
  • 2020 nyarán a fehéreknél elszakadt a cérna: figyelemfelkeltési akciókat rendeztek, milíciákat kezdtek szervezni és felfegyverkezni.
A fehérek által fenntartott fegyveres biztonsági szolgálatokban doglozók száma már meghaladja az állam hadseregének létszámát.

Elszakadt a cérna a dél-afrikai farmereknél egy fehér srác kegyetlen megkínzása és kivégzése után

Erőszakba torkollt az a tüntetés, melyet fehér farmerek rendeztek a Dél-Afrika Free State tartományában található Senekal városban. Több száz fehér farmer és helyi fekete gyűlt össze, hogy támogassák az elhunyt Brendin Horner családját. A 22 éves farmeren múlt pénteken ütöttek rajta. Kegyetlenül megkínozták, majd megfojtották, holttestét pedig egy póznára kötözték, üzenetként a helyi fehér farmereknek, [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére