Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olaszországban ott nem csökkent a bűnözés, ahol baloldali a polgármester

888.hu

2019.10.16. 13:45

Az olasz jelentések szerint egész Olaszországban csökkent a bűnözés, míg Matteo Salvini volt a belügyminiszter, azonban azokon a településeken, ahol a városvezető a Demokrata Párt politikusa volt, továbbra is magas volt a bűncselekmények száma.

Az Il Giornale ír arról, hogy Matteo Salvini korábbi belügyminiszter szigorú bevándorláspolitikájának köszönhetően, országszerte csökkent a bűnözés mértéke. Mivel a bevándorláspárti baloldal átvette a hatalmat Rómában, ez a jövőben változhat. A legtöbb bűncselekmény továbbra is a nagyvárosokban történik, Milánóban százezer lakosra 7017 bűncselekmény bejelntése érkezik, míg Riminiben 6420, Firenzében 6252, Bolognában 6233.

Fotó: AFP

Érdekesség, hogy Firenzében az országos átlaggal ellentétben több a bűntény, a tavalyihoz képest csaknem tíz százalékkal több történt. A lap az okokat keresve azt írja, hogy ez azért van, mert a város polgármestere a baloldali és bevándorláspárti Demokrata Párt politikusa, Dario Nardella. Mivel Firenze városa a többi nagyvároshoz képest jóval több segélyt nyújt, ez mágnesként vonzza azokat, akik esetleg ki akarják használni a rendszert.

A rendőrségi statisztikák szerint az Olaszországban elkövetett bűncselekmények ötödét külföldről származó személyek hajtják végre, ám egyes tanulmányok sokkal durvább számot közölnek, azok azt írják, hogy az elkövetők harmada külföldi. A mediterrán ország lakosságának 8,7 százaléka jelenleg olyan személy, aki nem Olaszországban született.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére