Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olasz lavinakatasztrófa: még 23 embert keresnek

Horváth József György

2017.01.21. 16:28

Három nappal az olaszországi lavinakatasztrófa után még 23 eltûnt ember után kutatnak a mentõalakulatok a betemetett Rigopiano hegyi szálloda romjai között - közölte az olaszországi Pescara megye prefektusa szombaton. Eddig összesen 13 túlélõre bukkantak.
PESCARA, 16:28

Három nappal az olaszországi lavinakatasztrófa után még 23 eltűnt ember után kutatnak a mentőalakulatok a betemetett Rigopiano hegyi szálloda romjai között – közölte az olaszországi Pescara megye prefektusa szombaton. Eddig összesen 13 túlélőre bukkantak.

A tájékoztatás szerint legkevesebb öt ember vesztette életét a katasztrófában. Szombat kora délutánig kilenc embert élve hoztak ki a romok és a hó alól. Az ANSA olasz hírügynökség Fabrizio Curcióra, a katasztrófavédelem vezetőjére hivatkozva azt jelentette, hogy két további túlélőre bukkantak, de őket még nem sikerült kimenteni.

A túlélők között van mind a négy gyermek, aki a szállodában tartózkodott a szerencsétlenség bekövetkeztekor.

A lavinaomlást két további ember élte túl, akik a katasztrófa pillanatában a szállodán kívül tartózkodtak. Így az eddig fellelt túlélők száma eléri a 13-at.

Szerdán három közepes erősségű földrengés rázta meg Olaszország középső részét, ahol tavaly hatalmas pusztítást okozott egy erős földrengés. A lavina a szerdai földmozgások után temette maga alá a Gran Sasso-hegységben, 1200 méter magasságban fekvő négycsillagos hegyi szállodát. A hógörgeteget, mely a szállodát betemette és egyes részeit, berendezési tárgyait magával sodorta, nem hivatalos közlések szerint a földrengés okozhatta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére