Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oklahoma kormányzója fellépett a nem bináris születési anyakönyvi kivonat bevezetése ellen

888.hu

2021.10.26. 12:25

Miután az oklahomai egészségügyi minisztérium elfogadta a „nem bináris” opció használatát a születési anyakönyvi kivonatokban, Kevin Stitt kormányzó kijelentette: mindent megtesz ennek beszüntetése érdekében, hogy megvédje az oklahomai értékeket.

 

Oklahoma csatlakozott 14 másik államhoz és a Columbia körzethez a nem bináris születési anyakönyvi eljárás létrehozásában, miután egy oregoni lakos pert indított az egészségügyi minisztérium (OSDH) ellen” – közölte a KJRH hírcsatorna.

Hiszem, hogy az embereket Isten férfinak vagy nőnek teremtette. Pont”

– szögezte csütörtökön megjelent nyilatkozatában Kevin Stitt, Oklahoma kormányzója.

Nem létezik olyan, hogy nem bináris nem, és teljes szívemből elítélem az az OSDH bírósági egyezségét, amelyet gazember aktivisták kötöttek, akik a megfelelő jóváhagyás vagy felügyelet nélkül cselekedtek”

– fogalmazott Stitt.

Oklahoma állam egészségügyi biztosa, dr. Lance Frye szintén nyilatkozatot adott ki csütörtökön, amelyben azt írta:

A születési anyakönyvi kivonatokkal kapcsolatos jogi egyezség májusban született, az előző főügyészi hivatal által. Oklahoma állam egészségügyi minisztériuma együttműködik a kormányzóval és a főügyészi hivatallal, hogy hozzájárulást és tanácsot kérjen a következő lépésekkel kapcsolatban. A mi felelősségünk a népességstatisztikák fenntartása, és ezt továbbra is az oklahomai törvényeknek megfelelően fogjuk tenni. Amennyiben a korábbi megállapodást megtámadják, ennek megfelelően fogunk eljárni.”

Eközben Micheal Bergstrom szenátor szerdán benyújtott egy törvényjavaslatot, amely a KJRH jelentése szerint az oklahomai születési anyakönyvi kivonatok nemi opcióit férfira és nőre korlátozná.

Furcsa időszakát éljük a történelemnek, amikor az emberek látszólag elfelejtik a tudományt és a biológiát, és kidobják a józan észt az ablakon. Amikor a csecsemők megszületnek, a kromoszómáik és a nemi szerveik alapján vagy férfinak, vagy nőnek születnek. Nevetséges, ha bármi mást megengedünk a születési anyakönyvi kivonatban, és itt az ideje, hogy ezt a jogszabályainkban is tisztázzuk”

– fogalmazott Bergstrom.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére