Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ocasio-Cortez amerikai demokrata politikus szerint az illegális migránsok olyanok, mint a menekülõ zsidók

Vincze Viktor Attila

2018.11.27. 12:44

A migránskaraván amerikai határáttörési kísérletének könnygázzal és gumilövedékekkel való megakadályozása eszméletlen nagy sivalkodást váltott ki a migrációt támogató amerikai balliberálisok körében. Alexandria Ocasio-Cortez demokrata párti kongresszusi képviselõ egyenesen a holokauszt elõl menekülõ zsidókhoz hasonlította a határon könnygázzal visszavert illegális migránsokat. A republikánusok válaszul a holokausztmúzeum meglátogatását javasolták a ballib politikusnak.

A ballibeknek az illegális migránsokért való sivalkodásában az egyik legerősebb nyilatkozatot a migrációs hátterű Alexandria Ocasio-Cortez demokrata kongresszusi képviselőnek sikerült megtennie. 

Az önmagát szocialistaként definiáló Cortez szerint ugyanis az USA határán erőszakkal áttörni akaró illegális migránsok ellen bevetett könnygáz, gumilövedékek és gumibotok alkalmazása megengedhetetlen lépés volt, mert szerinte az amerikai határon papírok nélkül tömegesen átkelni akaró közép-amerikai migránsok pont olyanok, mint a holokauszt elől menekülő európai zsidó családok.  

Az ultrabalos nézeteket valló Ocasio-Cortez felháborítónak tartja, hogy az USA kormánya nem engedi, hogy a migránskaraván tagjai is beadhassák a menekültkérelmüket az amerikai hatóságoknak. 

A migrációs háttérrel rendelkező, pincérnőből lett amerikai balliberális megmondóember a bevándorlókért szóló sivalkodásában arról az apróságról persze megfeledkezett, hogy az illegális migránsok ellen azért alkalmazott erőszakot az amerikai határvédelem, mert a bevándorlók kövekkel dobálták a határőröket és erőszakkal áttörtek a határkerítésen. 

Az amerikai republikánusok a határvédelem ügyében egységesen kiálltak a Donald Trump amerikai elnök által képviselt és megerősített védelmet fenntartó álláspont mellett.

Cortez holokausztozó kijelentésére reagálva Lindsey Graham republikánus szenátor azt írta egy Twitter-üzenetében, hogy Alexandria Ocasio-Cortez jobban tenné, ha ellátogatna az amerikai holokausztmúzeumba, hogy tisztában legyen azzal, mennyire más is a helyzete az amerikai határon most áttörni akaró illegális migránsoknak, mint a náci Németországból a holokauszt miatt menekülni kényszerülő zsidó családoknak volt a második világháború idején.

A legérdekesebb persze Hillary Clinton – George Soros legszorosabb politikai szövetségesének – véleményének a megismerése lenne az Amerikát ostromló illegális migránsok kapcsán. Clintonné ugyanis – arcul köpve a saját és elvbarátai  minden eddigi elvét – azt javasolta az európai balliberális politikai erőknek a napokban, hogy állítsák le és akadályozzák meg az Európába irányuló migrációt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére