Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Obama hintapolitizál

888.hu

2015.11.26. 21:30

Mindenki fogadja be a menekülteket, de igazából elég csak egy éjszakára - errõl beszélt hálaadásnapi beszédében Barack Obama.
WASHINGTON, 21:20

Mindenki fogadja be a menekülteket, de igazából elég csak egy éjszakára – erről beszélt hálaadásnapi beszédében Barack Obama.

Az Egyesült Államok elnöke az amerikai hálaadás alkalmából mondott beszédet, melyben arról is szót ejtett, hogy a családi ünnep alkalmából mindenki fogadja be a menekülteket, mert Amerika jól megszűri a hozzájuk érkező migránsokat.

Az embereknek azt is tudniuk kell, hogy egyetlen menekült sem lépheti át a határainkat a legszigorúbb biztonsági ellenőrzés nélkül."

Majd hozzátette:

 ez volt Párizs előtt, és ez van ma is."

Az amerikaiak ugyanis a párizsi merényletek óta attól tartanak, hogy a dzsihadisták a szíriai polgárháború elől menekülők között szivárognak be, és terrorcselekményeket követnek el az Egyesült Államokban. Főként azután, hogy az elnök bejelentette, hogy 2016 végéig az 10 ezer szíriait fogadnak be az USA-ba.

Obama ünnepi beszédében ennek ellenére arra kérte az Egyesült Államok állampolgárait, hogy legalább hálaadás estéjére fogadják be a menekülteket.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére