Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Õ az, aki beszólt Clintonéknak

Nagy Gábor

2016.08.29. 13:28

Ferenc pápa vasárnap, szeptember 4-én szentté avatja Teréz anyát, a Szeretet Misszionáriusai szerzetesrend alapítóját, a Nobel-békedíjas római katolikus apácát.
WASHINGTON, 13:28

Ferenc pápa vasárnap, szeptember 4-én szentté avatja Teréz anyát, a Szeretet Misszionáriusai szerzetesrend alapítóját, a Nobel-békedíjas római katolikus apácát.

Teréz anya nemcsak a szegényeket istápolta, hanem olyan politikusok, közéleti személyiségek ellen is küzdött, mint Hillary Clinton – aki foggal, körömmel ragaszkodik az abortusz legalizálásáért.

Bő 20 évvel ezelőtt, egy washingtoni hotelben tartott beszélgetésen, cirka 3000 fő előtt (beleértve a fő asztalnál ülő Bill és Hillary Clintont) a szentéletű apáca az abortuszról beszélt – melyet „a béke legnagyobb rombolójának”, „a gyermekek elleni háborúnak” és az „anya elleni gyilkosságnak” titulált.

„Ha elfogadjuk, hogy az édesanyák megölhetik saját gyermeküket, akkor hogyan magyarázzuk el másoknak, hogy ne öljék meg egymást? […] Az abortusszal az anya nem tanul meg szeretni, hanem saját gyermekét öli meg azért, hogy megoldja saját problémáját. […] Bármely ország, amely elfogadja a terhesség megszakítását, az nem egymás iránti szeretetre tanítja az embereket, hanem arra, hogy erőszakot alkalmazzanak saját céljaik elérésében. Épp ezért a béke és a szeretet legnagyobb rombolója az abortusz.”

1994-ben, amikor ezt elmondta Teréz anya, a közönség több percen át felállva tapsolt kifejezvén azt, hogy mennyire igaza van a katolikus apácának – csak a fő asztalnál lévő Hillary, Bill Clinton és más demokraták maradtak ülve, néma csöndben.

Ha Kalkuttai Boldog Teréz egy olyan beszédet mondott volna el, amely tele lett volna a politikai korrektség jegyeivel, akkor a szegénységről és a kormányzati szociális beavatkozásokról kellett volna beszélnie – és akkor persze minden „rendbe lett volna”, hiszen Clintonék is üdvrivalgással fogadták volna a „megható beszédet”.

De tudjuk jól, hogy már az első Clinton-éra alatt bevezetett rendelkezéseknek köszönhetően szövetségi szinten támogatták Planned Parenthood nevű abortusz-párti szervezetet; Teréz anya beszéde után hét hónappal pedig egy kairói konferenciára már egy kimondottan abortusz-párti delegációt küldött az elnök azért, hogy a szentéletű apáca társadalmi munkásságát aláássa.

Bő 20 év után sem számíthatunk másra, hiszen Hillary Clinton demokrata elnök aspiráns kampányát cirka 20 millió dollárral támogató Planned Parenthood továbbra is kegyenc, így az amerikai álom kötelékébe nemsokára a legális gyermekgyilkosságok is beletartozhatnak.

Teréz anya szentté avatási szertartását szeptember 4-én Rómában tartják majd a Szent Péter téren, miután a katolikus egyházfő jóváhagyta a Szentek Ügyeinek Kongregációja döntését, amely elismerte a Teréz anya közbenjárására történt csodát: egy brazíliai mérnök gyógyulását.

(Breitbart, Magyar Kurír)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kanadában döntöttek: a keresztény norma hirdetése tiltott, az LMBTQ propagálása legális

Ha bárki olyan tanácsokat ad, hogy a legegyszerűbb megoldás elfogadni a biológiai nemet, azt akár öt év börtönbüntetéssel sújthatják.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére